free download 78 travel guides written by experts

IaBilet.ro si ZebraPay lanseaza prima solutie de vanzare self-service a biletelor la evenimente

din Romania

Iabilet.ro și ZebraPay lansează prima soluție de vânzare self-service a biletelor la evenimente din România. Terminalele de plată ZebraPay sunt conectate direct la platforma iabilet.ro, iar cumpărarea funcționează pe bază de cash, Bitcoin și Seqr.

Rețeaua fizică de ticketing www.iabilet.ro se va extinde astfel pe cele 1500 de terminale ZebraPay din toata țara. Iubitorii de concerte, teatru si evenimente pot acum cumpara bilete la peste 300 de evenimente și de pe terminalele ZebraPay, instalate în lanțurile de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate. Aparatele oferă rest sub formă de voucher, iar biletul este printat chiar de terminal, unde se regăsește codul de bare cu care se poate intra la eveniment.

"Parteneriatul cu iabilet.ro vine în completarea gamei variate de servicii disponibile la terminalele ZebraPay. Am creat astfel împreună cu partenerii noștri de la iabilet.ro prima soluție reala de vânzare a biletelor prin echipamente de tip self-service de pe piața locala și nu numai. Clientii noștri vor putea de acum să cumpere bilete la evenimentele lor preferate prin cea mai simplă si modernă soluție existentă. Inovația va rămâne și pe viitor metoda prin care vom diversifica portofoliul de produse, pentru a satisface astfel nevoile clienților noștri", a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

"Am construit acest serviciu dintr-o nevoie personală: organizăm concerte de 10 ani în România și aveam nevoie de un sistem ca iaBilet, așa că am adunat toate facilitățile pe care le-am folosit noi ca organizatori și le-am implementat. În ultimii 3 ani, din feedbackul celor peste 500 de clienți (B2B) cu care lucrăm, am adaugat noi facilități, aproape săptămânal. Pentru viitor avem în plan extinderea pe piețele vecine României, dar lucrăm și la o soluție de whitelabeling. Contractul cu ZebraPay ne-a ajutat să extindem și mai mult oferta de servicii revoluționare", spune Emil Ionescu, General Manager iaBilet.ro

"Cei mai importanți pentru noi sunt clienții. Aceștia trebuie să beneficieze de cele mai bune servicii, iar parteneriatul cu ZebraPay vine să întăreasca această convingere. Acum, prin cele 1500 de terminale ZebraPay, cumpărătorul are încă o modalitate comodă de a-și achiziționa bilete și de a ajunge mai ușor la evenimentele vândute prin platforma noastră", a declarat Ionut Buha, program manager iaBilet.ro.


Bucuresti, 09.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *