free download 78 travel guides written by experts

IAB Europe lanseaza DIVE Europe: unicul calendar online

pentru toate evenimentele din industria de marketing digital si interactiv

IAB Europe are placerea sa anunte lansarea DIVE Europe, singurul site care reuneste toate evenimentele viitoare ce promoveaza marketingul digital din intreaga Europa.

DIVE Europe isi propune sa ofere o solutie la problema tot mai dificila a identificarii celor mai relevante evenimente legate de marketingul digital si interactiv din Europa. Platforma ofera o baza de date usor de utilizat si inteles pentru marketeri, atat pentru cei pan-Europeni, cat si pentru cei focusati pe o anumita zona sau regiune.

DIVE Europe are doua functionalitati importante: furnizeaza marketerilor un motor de cautare ce reuneste evenimentele digitale pan-Europene si nationale si ofera organizatorilor o platforma pentru a-si promova evenimentele.

Toti cei interesati de evenimentele din industria marketingului digital pot utiliza DIVE Europe pentru a cauta evenimentele relevante ce urmeaza sa aiba loc, atat la nivel European, cat si regional sau national. Criteriile de filtrare includ locatia evenimentului, data, tema si subiectele abordate, numarul de vizitatori si alte informatii care ajuta marketerii sa isi niseze cautarea in functie de nevoile proprii.

Organizatorii de evenimente care folosesc abonamentele premium oferite de DIVE vor avea la dispozitie un template usor de utilizat pentru a-si promova si anunta evenimentele rapid si simplu. Oportunitatile oferite de platforma se refera la o vizibilitate mai mare si un focus crescut pe furnizarea unui serviciu de valoare pentru comunitatea de publicitate digitala. DIVE Europe ofera organizatorilor ocazia de atransmite informatii, stiri, , continut interactiv si display pentru promovarea evenimentelor.

“DIVE Europe se aliniaza perfect cu misiunea noastra de a promova, sustine, proteja si profesionaliza industria digitala in Europa,creste accesibilitatea la informatii legate de evenimentele europene si ajuta la incurajarea schimbului de continut valoros si best practice din intreaga regiune. DIVE Europe este un tool esential pentru a tine marketerii informati despre mediul dinamic si in continua schimbare al marketingului digital”, a declarat Alain Heureux, presedinte si CEO al IAB Europe

“Pentru Romania, DIVE Europe este un beneficiu evident pentru membrii IAB, dar si pentru marketeri in general. Mai mult, este un instrument important care va face cunoscuta vocea organizatorilor romani de evenimente la nivel european. In plus, o mai buna informare asupra evenimentelor din Europa genereaza o mai buna gestionare a calendarului de evenimente de la nivel local. Si, nu in ultimul rand, cu ajutorul DIVE pot fi identificate oportunitati de speaking si parteneriate europene ceea ce creste implicarea companiilor locale in mediul de business European.” a declarat Ioana Anescu, Director Executiv IAB Romania.

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *