free download 78 travel guides written by experts

IAA Young Professionals organizează Seara YP dedicată Inovației în Marketing și Comunicare

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează miercuri, 6 septembrie 2017, dezbaterea ”Seara YP dedicată Inovației”. Evenimentul aduce în discuție rolul inovației în industria de marketing și comunicare și este structurat pe 3 direcții: business, marketing (produs/serviciu) și comunicare (campanii de comunicare). Seara YP va începe de la ora 19:00 în noul spațiu Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi, iar accesul este gratuit, pe bază de înscriere, prin completarea formularului: https://goo.gl/vx4ZGj.

Seara YP dedicată Inovației îi va avea ca invitați pe Felix Tătaru – Președinte Global International Advertising Association, Simona Panait – Marketing Director România & Bulgaria Samsung România și Cristian Hossu – Managing Partner Universum Events, iar dezbaterea va fi moderată de Daniel Matei – Director Impact Hub Bucharest.

IAA Young Professionals logo
În cadrul evenimentului se vor prezenta exemple și modele de bune practici conturând în felul acesta rolul inovației în marketing și comunicare. În plus, vom descoperi împreună cu invitații modul prin care inovația poate fi folosită pentru a răspunde nevoilor consumatorilor și ale pieței.

Adresa noului spațiu Impact Hub Bucharest este Splaiul Unirii, Nr. 165, Timpuri Noi Square, Clădirea 2, Etaj 1 (reper metrou Timpuri Noi).

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Impact Hub Bucharest, Editura Publica și Coca-Cola Hellenic România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *