Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

IAA Romania anunta Ziua Publicitatii – editia a II-a si Premiile de Excelenta IAA

Platforma de manifestari Ziua Publicitatii, aflata la a II-a editie in Romania, va culmina, in acest an, cu Gala Premiilor de Excelenta IAA
Evenimentul va avea loc in data de 16 noiembrie 2015 la Hilton si Ateneul Roman

IAA România anunta cea de a II-a editie a Zilei Publicității, eveniment realizat cu sprijinul PRO TV. Aceasta manifestare își propune să aducă în atenția tuturor actorilor din piață, de la profesioniștii din industria de marketing și comunicare până la autoritățile din instituțiile publice, teme de actualitate care vorbesc despre importanta publicitatii in societate.

In prima parte a evenimentului, care se va desfasura la Hilton incepand cu ora 13:30, vor avea loc o serie de mese rotunde ce vor aborda teme precum „Economie si Advertising”, „Diferentiatori de Tara – Romania creste prin creativitate si tehnologie” „Educatie si Comunicare” sau „Publicitate si impact social”. La discutii vor participa personalitati importante ale industriei, antreprenori, oameni de creatie, specialisti in tehnologie si mediul digital etc.

Finalul zilei va fi marcat de Gala Premiilor de Excelenta IAA – eveniment ce se afla la editia a VII-a si se va desfasura la Ateneul Roman, incepand cu orele 19:00. In cadrul evenimentului, IAA Romania va aduce, si de aceasta data, recunoastere publica acelor personalitati care prin faptele lor au contribuit in mod decisiv la promovarea industriei de marketing si comunicare din Romania.

"Ziua Publicitatii aduce in atentia publicului si mediului de afaceri din Romania contributia industriei de publicitate‎ la succesul afacerilor din Romania si deci implicit la dezvoltarea economica. In acest an, Comitetul Director al IAA a decis sa acorde Premiile de Excelenta IAA in aceeasi zi, astfel ca impreuna sa recunoastem contributia oamenilor din industria de marketing si comunicare la succesul companiilor, dar si in ceea ce priveste educatia si responsabilitatea sociala" a declarat Mihai Bârsan, Marketing Vice President Ursus Breweries si Președinte IAA România.

„Industria de advertising reprezintă pentru PRO TV un partener strategic, iar agențiile și advertiserii pot conta pe angajamentul de a construi și dezvolta împreună o relație durabilă și de încredere, în care respectul și integritatea reprezintă pilonii de bază. PRO TV este liderul televiziunilor din România și decizia de a ne alătura IAA în acest eveniment a fost una firească, dorind să susținem inițiativele valoroase de promovare și recunoaștere din piața media.”, a declarat Lucia Antal, Director Marketing PRO TV și membru ain Consiliul Director IAA Romania.

Ziua Publicității va avea loc pe 16 noiembrie 2015, incepand cu orele 13,30 la Hilton, iar Gala Premiilor de Excelenta IAA va avea loc in aceeasi zi, începând cu orele 19:00, la Ateneul Roman.

Ambele sunt evenimente IAA Romania.

Pentru mai multe informații, urmăriți iaa.ro și facebook.com/iaa.ro.

Bucuresti, 05.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *