free download 78 travel guides written by experts

Ia-ti stampila Mobile Printy in culorile verii!

Vara inseamna culoare. Natura toata-i plina de culoare si la fel sunt si hainele oamenilor. Culorile sunt prezente si in poezii si proza, dar si in discutii obisnuite. Spunem ca “s-a ivit discul rosu al soarelui”, ca avem un “cer senin, albastru ca floarea de “nu ma uita”", ca zarim “pomi incarcati in lumina si culoare”, admiram “nisipul fin si argintiu” si ne bucuram de “aburii argintii de roua” Avem tentatia de a ne cumpara lucruri colorate chiar si pentru casa. De ce nu am avea atunci si o stampila portabila in culoarea preferata?

StampileOnline iti ofera acum Trodat Mobile Printy – stampila de buzunar pe care te poti baza si care este disponibila intr-o mare varietate de culori!

Disponibila in 3 dimensiuni si o mare varietate de culori, Trodat Mobile Printy este o stampila care, prin designul sau, iti permite sa o folosesti cu o singura mana – utilizare rapida asadar. In plus, ai siguranta unei amprente clare. Adio stampile care au nevoie de presiune aplicata pe toate laturile. O singura apasare a stampilei – o amprenta vizibila. Trodat Mobile Printy nu te va murdari! Vei putea merge la multe intalniri intr-o zi fara a te gandi la negrul de pe degete! Mai mult, data fiind constructia stampilei, exteriorul ramane mereu curat. Nimic altceva din geanta ta nu se murdareste in contact cu aceasta stampila portabila!

Intra pe site si comanda acum!

Pentru un numar mai mare de stampile poti beneficia de reduceri astfel ca esti invitat/a sa soliciti oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro
Ca de obicei, pe site gasesti si o oferta speciala atragatoare! In perioada 1-30 iunie la orice stampila Trodat comandata primiti cadou 1 flacon de tus Trodat (culoarea la alegere). Profitati acum!

Toti fanii StampileOnline.ro de pe Facebook beneficiaza de o reducere de 10%.

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde va puteti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *