free download 78 travel guides written by experts

Ia-ti salina la tine acasa! 100 de ore de tratament cu SaltMed, la pret redus

Până la finalul lunii ianuarie, inhalatorul SaltMed cu cartușul N (cu până la 100 de ore de utilizare) are prețul redus cu peste 200 de lei!

Inhalatorul SaltMed este singurul inhalator cu emisie controlată de aerosoli salini (particule uscate) și este eficient în tratarea unei game mare de afecțiuni: astm (s-au înregistrat cazuri de scădere a dozei de cortizon după folosirea acestui tratament adjuvant), tuse (tratamentul are o eficiență ridicată chiar și în cazul fumătorilor cronici), bronșite cronice, BPOC, sinuzite (detensionarea rapidă a presiunii din sinusuri), rinite alergice, otite sau afecțiuni respiratorii de sezon (răceli mai scurte și rezistență locală crescută).

SaltMed este un tratament adjuvant natural, ce folosește sarea de mină în stare uscată, fără niciun fel de alți compuși chimici. O oră de utilizare pe zi este echivalentă cu o zi petrecută în salină – comparând cantitatea de particule active terapeutic. Inhalatorul SaltMed nu are contraindicații (nici pentru pacienții cu hipertensiune arteriala sau afecțiuni renale), nu generează reacții adverse și este foarte ușor de administrat, inclusiv la copii – este deja folosit în spitale de nou-născuți din București.

Ce rol are sarea în tratamentul cu SaltMed?
· Scade inflamația mucoasei: o dată ajunse pe suprafața mucoasei care tapetează sistemul respirator, particulele de sare active terapeutic detensionează inflamația.
· Fluidizează secrețiile: ca efect al scăderii inflamației, apa care ajunge în filmul de mucus îl face pe acesta mai fluid și astfel își reintră în funcția de drenaj.
· Crește imunitatea locală: prin calitățile sale de modulator al imunității, sarea scade răspunsul alergic și crește răspunsul imun, cel contra infecțiilor.

Ce tehnologie folosește inhalatorul SaltMed?

Inhalatorul SaltMed este un produs 100% românesc și folosește o tehnologie specială, ce erodează sarea – prin trecerea forțată a aerului prin structura special construita a cartușului. Astfel, particulele generate ajung la 1-5 microni, dimensiunile optime pentru ca sarea să intre până în profunzimea căilor respiratorii (sinusuri, alveole pulmonare), unde își exercită efectele benefice.

Cât costă?

Inhalatorul SaltMed cu pompă, furtun, mască adulți + cartuș SaltMed N (rezervă pentru utilizare în spital sau afecțiuni grave) poate fi achiziționat până la finalul lunii ianuarie la prețul de 370 de RON (preț vechi – 621 de RON). Detalii despre modalitățile de plată și transport, găsiți aici sau prin telefon, la 0723203085.

Bucuresti, 16.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *