metalshow

Ia-ti permisul la distractie! Sambata, 31 iulie, in Parcul Herastrau

Sambata 31 iulie, la Intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau va avea loc cea de-a patra editie a evenimentului „Ia-ti permisul la distractie!”. Toti copiii alaturi de parinti sunt invitati sa petreaca Ziua Distractiei si sa castige premii atractive la diversele concursuri si un premiu special, o bicicleta, la Tombola evenimentului.
„Ia-ti permisul la distractie!” este organizat de ECDL ROMANIA in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Cyclopedia si Centrul Medical Unirea.

Intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau va fi sambata, 31 iulie a.c. incepand cu ora 16:00 locatia Zilei Distractiei, cand toti copiii impreuna cu parintii lor sunt invitati sa intre in jocurile ECDL.

Copiii trebuie sa caute pisica ECDL de la Intrarea Charles de Gaulle si sa se inscrie la unul dintre concursurile de vanatoare de indicii pe biciclete, role, masinute teleghidate, desen pe asfalt sau puzzle. Vor avea parte de multe premii, dar si distractie garantata.
Totodata, cu totii au sansa de a castiga o bicicleta de marca oferita de Cyclopedia la Tombola din cadrul evenimentului.

Primaria Municipiului Bucuresti este alaturi de ECDL ROMANIA si la cea de–a patra editie „Ia-ti permisul la distractie!”, anul acesta alaturandu-se evenimentului ca parteneri Cyclopedia si Centrul Medical Unirea ce va asigura asistenta medicala.

ECDL ROMANIA urmareste prin organizarea acestui eveniment implicarea  in pregatirea tinerilor pentru accesul la tehnologia informatiei si includerea lor in societatea informationala.
ECDL ROMANIA va supraveghea strict toate activitatile desfasurate pe durata acestui eveniment.
Regulamentul concursurilor impreuna cu regulamentul Tombolei Cyclopedia sunt disponibile pe www.clickpeverde.ro .

Evenimentul face parte din campania de vara “Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA., care isi propune ca elevii obisnuiti doar cu activitatea in fata computerului sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecarui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala si responsabila fata de mediul in care traieste.

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *