free download 78 travel guides written by experts

Ia-ti permisul la distractie! Sambata, 25 iulie, in Parcul Herastrau

ECDL ROMANIA si Primaria Municipiului Bucuresti – Directia Invatamant va pregatesc editia a treia a evenimentului „Ia-ti permisul la distractie!”. Toti copiii alaturi de parinti sunt invitati sa petreaca Ziua Distractiei impreuna cu organizatorii in Parcul Herastrau si in aceasta vara.

Sambata, 25 iulie, in Parcul Herastrau, la Roata Mare, incepand cu ora 16:00, toti copiii impreuna cu parintii lor sunt invitati sa intre in jocurile ECDL.
Suntem bucurosi ca si in acest an avem alaturi de noi Directia de Invatamant a Primariei Municipiului Bucuresti.
Copiii trebuie sa caute cortul cu pisica ECDL si sa se inscrie la unul dintre concursurile de role, masinute teleghidate, desen sau puzzle. Vor avea parte de multe premii, dar si distractie garantata.

Obiectivul evenimentului consta in promovarea in randul tinerilor a importantei formarii educationale continue si complete la standarde de calitate eurpene, in perspectiva realizarii unei cariere de succes.

Astfel, ECDL ROMANIA urmareste prin organizarea acestui eveniment implicarea  in pregatirea tinerilor pentru accesul la tehnologia informatiei si includerea lor in societatea informationala.
ECDL ROMANIA va supraveghea strict toate activitatile desfasurate pe durata acestui eveniment.

Evenimentul face parte din campania de vara “Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA la nivel national in perioada 1 iunie – 31 august a.c., care isi propune ca elevii obisnuiti doar cu activitatea în faţa computerului sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecărui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personală, responsabilă faţă de mediul în care trăieşte, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

Bucuresti, 22.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *