free download 78 travel guides written by experts

I Love Easter! I Love Mall!

Shopping si distractie. Numai la Bucuresti Mall!

In apropierea Sarbatorilor de Pasti, Bucuresti Mall ofera o serie de activitati specifice acestui sezon si o multime de premii. Astfel,  cei care vin aici pot testa celebra consola de jocuri interactive Nintendo Wii, pe cel mai mare display cu plasma din lume. Indragitii Mihai Morar si Daniel Buzdugan, alaturi de Andreea Perju si Marina Dina, au fost si ei in Bucuresti Mall si au dansat impreuna cu vizitatorii pe consola Hannah Montana. Muzica foarte buna si atmosfera antrenanta au adus o serie de concurenti care s-au distrat alaturi de vedete. Cel mai bun dansator a luat acasa jocul Nintendo Wii.  
 
Magazinele din Bucuresti Mall vin si ele in intampinarea vizitatorilor cu o oferta bogata in materie de modele din colectia primavara – vara 2009, iar cei care vor face cumparaturi in aceasta perioada in magazinele din mall pot participa la tombola organizata cu ocazia Sarbatorilor de Pasti.  In cadrul acestei tombole se pot castiga premii instant oferite de magazinele din mall sau marile premii: o plasma Panasonic sau un voucher de cumparaturi in valoare de 1000 de euro. 
 
Atmosfera de sarbatoare din mall este completata de decoratiile expuse. Dupa modelul celebrelor oua Faberge si sub conceptul „I Love Easter! I Love Mall!”, pe coridoarele centrului comercial sunt expuse o serie de decoratii inovative, care transforma traditionalele oua de Pasti in produse fashion. Fiecare ou reflecta tendintele acestui sezon, in viziunea stilistul Maria Andrei.

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *