metalshow

„I Am Cait” are premiera duminica, 2 august, la 21:00, in exclusivitate la E!

Kylie Jenner este în sfârșit pregătită să o întâlnească pe Caitlyn Jenner în acest video emoționant.

În momentul în care Caitlyn Jenner și-a anunțat cei zece copii că este femeie transgender, reacțiile lor au fost diferite. Bineînțeles că au fost îngrijorați de tranziția ei, iar Caitlyn a trebuit să aibă în vedere și propriile îngrijorări.

"Kylie este cea pentru care ar trebui să ne facem griji", s-a confesat fostul medaliat olimpic unui prieten într-un episod Keeping Up With the Kardashians difuzat în mai.

"Această perioadă este dificilă pentru ea. Fac toate eforturile ca să comunicăm, dar ea nu vrea să discutăm despre asta. Pur și simplu m-a evitat în ultima vreme".

"Copiii mei sunt totul pentru mine și am avut întotdeauna o relație foarte strânsă. Nu vreau ca ea să devină indiferentă", a adăugat Caitlyn.

Între timp Kendall Jenner a declarat despre Kylie că sora ei își "reprimă sentimentele". În timpul unei excursii de familie la Big Sky, Montana, Kylie însăși a spus: "Surorile mele mă încurajează să discut despre asta, dar nu vreau să vorbesc cu nimeni acum."

Cu timpul, Kylie a început să fie mai relaxată vis-a-vis de acest subiect.

NBC’s Today a difuzat vineri un clip în care progresul este evident.

Într-un material video al seriei documentar I Am Cait, care are premiera pe 2 august, la ora 21:00, Kylie face o vizită surpriză la Caitlyn acasă. "Vreau să o cunosc", spune faimoasa adolescentă. „ Va fi un pic mai greu la început, dar cred că suntem amândouă pregătite".

Când a intrat în cameră și a văzut-o pe Caitlyn, a spus, „Bună, frumoaso!". "Bună, iubito!" a răspuns Caitlyn (65 ani). "Nu știam că ești aici." "Arăți bine", a continuat Kylie (17 ani).

Kylie a remarcat-o apoi pe bunica ei, Esther Jenner (88 ani), care era machiată și coafată în aceeași camera. "Te faci frumoasă?", a întrebat-o. Esther i-a răspuns că se distrează.

Apoi a dezvăluit că are o surpriză pentru Kylie.

Urmăriți materialul video.

Într-o altă scenă a primului episod I Am Cait, Kylie o vede prima oară pe Caitlyn prin FaceTime. Neliniștită de ce reacție poate avea Kylie, Caitlyn îi spune "Nu vreau să te sperii".

"Nu mă sperii, arăți bine", a spus Kylie.

I Am Cait are premiera duminică, 2 august, la 21:00, în exclusivitate la E!

Bucuresti, 24.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *