metalshow

HyperActive comunica interactiv programul BSM- MBA

Contul a fost câştigat în urma unei licitaţii la care au pariticipat 5 agenţii specializate

Echipa HyperActive dezvoltă integrat platforma de comunicare online a programului de MBA Româno-Canadian, oferind servicii de strategie, creaţie şi implementare.

„Ne adresăm unui public eterogen şi foarte complex la nivel de preocupări şi interese, lucru care face ca şi strategiile de comunicare adresate lui să subscrie aceloraşi legi. Acest tip de public rezonează la abordări creative, interactive şi cât mai personale. Adunând şi înmulţind toate aceste insight-uri am ajuns la un numitor comun – internetul. Online-ul este locul de întâlnire şi totodată singurul mediu care ne oferă diversitatea de mijloace necesare pentru a atinge fiecare subiect în mod diferit, în momentul oportun şi cu mesajul potrivit.” spune Alex Vişa – Managing Partener HyperActive.

Mixul folosit include componente precum: campanii de Google AdWords, gestionarea şi generarea de conţinut pentru platformele online existente, proiecte pe platformele de socializare, e-mailing şi gestiunea bazelor de date.

Campania dezvoltă şi o serie de proiecte speciale, unul dintre cele implementate deja fiind parteneriatul încheiat cu Romanian Managers, o comunitate cu un puternic apanaj online alături de care HyperActive dezvoltă o platformă de evenimente iniţiate online dar concluzionate offline.

Echipa HyperActive dedicată contului BSM-MBA este formată din: Iulia Şerbulea – Strategic Manager, Arina Udup – Account Executive, Andreia Bunea – Copywriter, Alex Volocaru – e-mail Marketing Specialist.

Echipa BSM-MBA este formată din Adriana Duţescu – Director de Program şi Daniel Micu – Business Development Manager.

Despre programul BSM-MBA

MBA-ul Romano-Canadian este unul dintre cele mai bune programe de profil, distingându-se prin metoda de studiu aplicată pe modele de afaceri consacrate în spaţiul românesc. Organizat în parteneriat cu University of Ottawa, Telfer School of Management din Canada, programul MBA Româno-Canadian a pregătit în ultimii 15 ani peste 800 de specialişti – majoritatea ocupând astăzi importante poziţii de management. Corpul profesoral BSM-MBA este alcătuit din 38 de profesori de la universităţi din Canada şi România şi 10 lectori cu experienţă în mediul de afaceri.

Obiectivul programului de MBA Româno-Canadian este acela de a se consacra drept una dintre şcolile de business de referinţă nu doar în România ci şi la nivel regional.

Bucuresti, 29.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *