free download 78 travel guides written by experts

HVI Romania si OTP Consulting ofera solutii de criza

Compania Human Value International, una dintre cele mai performante companii de consultanta HR, audit organizational si strategii de realocare de personal din Europa Centrala si de Est, are placerea de a  anunta parteneriatul cu OTP Consulting.
Scopul acestui parteneriat este oferirea consultantei in vederea eficientizarii serviciilor de resurse umane, prin accesarea fondurilor europene. Colaborarea reprezinta o mare oportunitate pentru companiile care vor sa ramana competitive pe piata pe intreg parcursul recesiunii economice si vine ca urmare a unei preocupari comune active, pentru imbunatatirea serviciilor de resurse umane, prin accesarea de fonduri europene. Prin acest proiect dorim sa evidentiem necesitatea consultantei in HR si oferim suport companiilor din Romania in identificarea instrumentelor de HR necesare pentru a castiga sprijinul Uniunii Europene in cresterea puterii economice, in perioada de criza si post criza.

In conditiile crizei economice actuale, companiile din Romania au nevoie de un pachet complet de servicii de resurse umane, care  sa  ajute la restructurare si dezvoltare, prin implementarea de noi proceduri interne, avand la baza identificarea si dezvoltarea abilitatilor umane, a competentelor profesionale si imbunatatirea mediului de lucru, cu un consum minim de resurse financiare si de timp. In raport cu perioada de recesiune economica in care ne aflam,  se doreste implementarea la nivelul companiilor, a conceptului de  audit organizational si adaptarea acestuia la nevoile organizationale, pentru identificarea modalitatilor de crestere a nivelului de calitate, cu resurse minime. In aceasta perioada dificila, Human Value International isi adaptreaza strategia de dezvoltare si sprijina companiile, in efortul lor de a-si consolida resursele financiare prin utilizarea fondurilor europene. OTP Consulting, companie de consultanta, ofera  un spectru larg de servicii, care pot  sprijini companiile in accesarea fondurilor europene.

Preocuparea comuna pentru  sprijinirea introducerii metodelor inovatoare de HR, in vederea imbunatatirii calitatii  si productivitatii, dar si flexibilitatea modului de munca, au facut ca aceasta colaborare sa fie posibila si eficienta. Aportul departamentelor de HR, devine primordial atunci cand vorbim de  un trend  de restructurare si  reorganizare. In aceasta perioada de recesiune, companiile sunt centrate  pe minimizarea costurilor, echilibrarea raportului cost-beneficii si maximizarea calitatii muncii. OTP Consulting  ofera consultanta companiilor, pentru  dezvoltarea si implementarea de proiecte care au ca scop general cresterea nivelului de performanta a capitalului uman, prin identificarea nevoilor de HR  si oferirea de solutii alternative. ”Colaborarea cu OTP Consulting reprezinta pentru noi o noutate, in sensul participarii proactive la un proiect care se doreste a fi un pionier al miscarii de emancipare a resurselor umane in raport cu criza economica mondiala. Trecem cu totii printr-o perioada in care progresul inseamna adaptare si adaptarea inseamna progres. Intr-o perioada in care se fac restructurari la nivelul locurilor de munca avand ca scop reducerea cheluielilor de personal, o strategie bine pusa la punct si mai ales un personal competent, care sa o puna in practica, reprezinta succesul” declara Petra Votisky, Country Manager HVI.

OTP Consulting, companie subsidiara a OTP Group, ofera  un spectru larg de servicii pentru dezvoltarea locala, bazat pe instruire ai asistenta tehnica, asistenta in identificarea proiectelor si a surselor de finantare, servicii de consultanta in elaborarea proiectelor si servicii de management de proiect. In cazul colaborarii cu HVI, care are ca scop dezvoltarea de solutii in domeniul resurselor umane, abordarea OTP Consulting nu participa doar cu soluţii, ci si acorda asistenta pentru implementarea acestora

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *