bucharest tech week 2021

HTP Medical lanseaza brandul Integrine

HTP Medical lansează pe piaţa românească un nou brand: Integrine – prima companie românească care propune o formă de antreprenoriat dedicată exclusiv unităţilor medicale.

HTP Medical înfiinţează compania Integrine cu misiunea de a oferi investitorilor din România şi din zona Europei Centrale şi de Est servicii profesionale şi soluţii de livrare “la cheie” pentru unităţile de îngrijire a sănătăţii.

Ca subsidiară a companiei HTP Medical, Integrine este rezultatul viziunii strategice a doi antreprenori români, Claudiu Neaţu şi Octavian C. Netcu, care, după 10 ani de activitate pe piaţa distribuţiei de echipamente şi tehnologii medicale, au decis să integreze într-o soluţie unică servicii profesionale complexe pentru unităţi medicale publice şi private.

Înfiinţată în 1996, HTP Medical este una din companiile de frunte în furnizarea de soluţii, echipamente, accesorii şi servicii pentru unităţi medicale din România. Oferta HTP Medical cuprinde echipamente pentru infrastructură medicală, echipamente şi dispozitive medicale folosite în stomatologie, clinici ambulatorii de specialitate, neonatologie, chirurgie şi terapie intensivă.

Compania Integrine oferă o gamă completă de servicii şi soluţii profesionale pentru unitaţi de îngrijire a sănătaţii aflate fie în faza de concept, fie în diferite stadii de dezvoltare şi a căror complexitate variază de la clinici stomatologice şi ambulatorii de
specialitate la maternităţi şi spitale multi-disciplinare. Astfel, Integrine asigură servicii
de planificare strategică, consultanta financiară, planificare si furnizare de echipamente medicale, proiectare şi lucrări de construcţie, precum şi management de proiect şi consultanţă pentru obţinerea avizelor de specialitate.

Împreună cu partenerii săi locali şi internaţionali, HTP Medical îşi propune ca Integrine să devină lider în zona privată a serviciilor medicale şi să participe prin calitatea serviciilor sale la reconstrucţia sistemului public de sănătate din România.

Experţii HTP Medical şi Integrine sînt implicaţi deja într-un proiect major: studiu de fezabilitate şi servicii de proiectare şi arhitectură pentru Spitalul Municipal din Bacău.
Spitalul Municipal Bacău este un proiect complet nou şi va dispune de o capacitate de
320 de paturi dispuse în rezerve de 1, 2 şi 4 paturi, departament de spitalizare de zi, ambulatoriu de specialitate, precum şi servicii de explorări funcţionale, laborator, radiologie şi imagistică, dotate la cele mai înalte standarde. Construcţia va avea o suprafaţă de peste 20.000 m2, dispusă pe şapte niveluri şi este programată a fi finalizată în prima jumătate a anului 2008.

La început de drum, Integrine îşi propune să devină lider într-un domeniu care va avea în următorii ani o evoluţie rapidă odată cu iminenta intrare în Uniunea Europeană. Iniţiativa Integrine deschide drumul către o noua etapă a dezvoltarii generale a serviciilor autohtone, prin soluţii moderne, avansate din punct de vedere tehnologic, care încorporează expertiza multor decenii de activitate în pieţe înalt concurenţiale.

Lansarea Integrine a fost realizata de Sfera Communication.

Bucuresti, 7.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *