free download 78 travel guides written by experts

HTC prezinta HTC Sensation XL™ cu Beats Audio™

Integrarea tehnologiei Beats împreună cu ecranul de 4,7 inch marchează o experiență de divertisment deosebită

HTC Corporation, lider global în design-ul şi inovaţia dispozitivelor mobile, lansează astăzi HTC Sensation™ XL cu Beats Audio™ integrat. Această cea mai recentă inovaţie este rezultatul noului parteneriat dintre HTC şi Beats, anunţat în luna august, şi duce divertismentul mobil la un alt nivel datorită ecranului de 4,7 inch şi experienţei audio optimizate. Telefonul HTC Sensation XL se alătură HTC Sensation XE pentru a oferi utilizatorilor o linie de top a smartphone-urilor HTC cu sistem Beats Audio integrat.

Peter Chou, CEO, HTC Corporation: “Cu Beats Audio, HTC Sensation XL continuă să demonstreze interesul HTC pentru oferirea celei mai bune experiențe audio pe telefonul mobil, indiferent dacă utilizatorul ascultă muzică, vizionează un film sau se joacă. Acesta este un exemplu extraordinar pentru a demonstra de ce parteneriatul nostru cu Beats este atât de important pentru ulilizatorii actuali şi pentru cei care ni se vor alătura.”

Jimmy Iovine, Preşedinte Beats by Dr. Dre: “HTC este un partener incredibil şi a adoptat în întregime dorinţa noastră de a face ca experienţa muzicală de pe telefon să fie pe cât de puternică şi bogată posibil.”

Design, performanţă şi un sistem audio uluitor

Cu ecranul de 4,7 inch, design-ul subţire de numai 9,9 mm şi sistemul audio Beats integrat, telefonul HTC Sensation XL este creat special pentru a oferi o experienţă de divertisment deosebită cu un sistem audio uluitor şi elemente vizuale pentru muzică, filme şi jocuri. Telefonul HTC Sensation XL beneficiază de un reglaj audio unic realizat de Beats, care asigură utilizatorii că vor asculta muzica exact aşa cum a fost ea realizată de către artist.

Unic în rândul telefoanelor HTC, HTC Sensation XL include noile căşti extrem de ușoare urBeats™, create exclusiv pentru se integra în profilul audio Beats de pe telefon. Microfonul integrat face ca apelurile în mod mâini libere să fie uşor de realizat, iar telecomanda cu cablu le permite utilizatorilor să pună pauză, să avanseze sau să revină şi să răspundă unui apel în timp ce ascultă o melodie.

De asemenea, utilizatorii pot să trimită prietenilor prin SMS, e-mail sau prin intermediul profilului de Facebook recomandări muzicale și informaţii despre piese. Pentru a seta alerta audio potrivită unui ton de apel sau mesaj de la prieteni şi familie, se poate utiliza setarea de ajustare a sunetelor pentru editarea unei melodie şi adăugarea ei la profilului prietenilor.

HTC Watch

Telefonul HTC Sensation XL integrează HTC Watch, aplicaţie şi serviciu care pune la dispoziţia utilizatorilor o întreagă colecție cu ultimele apariţii premium din zona filmelor şi a show-urilor TV, oferind astfel posibilitatea de a descoperi cele mai noi videoclipuri într-un mod simplu şi care implică vizual. HTC Watch utilizează o tehnologie progresivă de download care face posibilă vizionarea videoclipurilor fără a aştepta să se termine descărcarea unui fişier foarte mare.

Capturează momentul

Telefonul HTC Sensation XL are o camera foto de 8 megapixeli, cu un obiectiv f/2.2, de 28 mm superangular şi sensor BSI pentru a cuprinde cadre mai largi în fiecare imagine capturată şi pentru rezultate mai bune în condiţii slabe de iluminare. În modul de filmare, telefonul HTC Sensation XL le permite utilizatorilor să înregistreze momentele perfecte cu o claritate uluitoare şi sunet stereo incredibil – perfect pentru a fi partajate pe YouTube, Facebook sau pe televizor.

Disponibilitate

HTC Sensation XL va fi disponibil în principalele piețe din zona EMEA și Asia începând cu luna noiembrie. De asemenea, în zona EMEA, HTC va oferi un pachet ediţie limitată care include ediţia specială a căştilor Beats Solo.

Despre Beats Electronics LLC

Înființat în 2006, Beats Electronics este creația legendarului artist și producător Dr. Dre și a Directorului casei de discuri Interscope Geffen A&M, Jimmy Iovine. Aceștia au creat un nou tip de căști pot reproduce întregul spectru al sunetului pe care artiștii și producătorii îl regăsesc în studiourile profesionale de înregistrări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați //beatsbydre.com.

Despre HTC

HTC Corporation (HTC) este una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere în industria telefoanelor mobile. Poziţionând utilizatori în centrul atenției, HTC crează smartphone-uri şi tablete inovative care deservesc cel mai bine vieţii şi nevoilor utilizatorilor. Compania este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informaţii despre HTC vă rugăm să vizitaţi www.htc.com.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *