free download 78 travel guides written by experts

HR Partner Live la finalul primei editii

HR Management Club, asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România, anunţă finalizarea cu succes a HR Partner Live, primul eveniment HR Partner care aduce faţă în faţă furnizorii şi practicienii de resurse umane.

Prima ediţie a HR Partner Live, varianta offline a portalului cu acelaşi nume, a debutat cu 5 paneluri în care peste 20 de consultanţi în resurse umane, membri HR Partner, au abordat teme care ţin lista de priorităţi şi dileme în agenda directorilor de HR – performanţa managementului de vârf ca motor al performanţei în afaceri; cum se aleg cele mai bune programe tehnice pentru gestionarea unor activităţi de HR; standardele de calitate în HR; cum se creează o cultură a învăţării în organizaţie şi folosirea sondajelor pentru angajaţi ca instrument strategic pentru a ghida schimbarea organizaţională.

“HR Partner Live a fost o premieră salutară, care ne-a supus atenţiei teme de interes real pentru practicienii HR. Am apreciat în mod deosebit interacţiunea furnizorilor de servicii HR de top, cu participanţii la eveniment, oportunitatea de networking on the spot, actualizarea unor tool-uri şi strategii pe care furnizorii de servicii HR le pun la dispoziţia practicientilor. Am simţit posibilitatea de a crea multiple parteneriate de business, motiv pentru care asemenea evenimente ar trebui să devină o tradiţie în HR Club”, declară Mihaela Dan, HR Director, Bitdefender şi membru HR Club.

Scopul întregului proiect HR Partner, atât la nivel de instrument online, cât şi prin acţiunile offline, este acela de a îi susţine pe practicienii de resurse umane în crearea unor strategii adaptate la nevoile reale ale companiei şi ale oamenilor. HR Partner reprezintă o panoramă a instrumentelor şi programelor pe care practicienii de resurse umane trebuie să le cunoască şi să le accesze ori de câte ori crează şi implementează strategii de management al oamenilor.

“M-am implicat cu plăcere în prima ediţie a evenimentului HR Partener Live şi am apreciat această initiaţivă a HR Club. Am fost surprins de numărul mare de specialişti de resurse umane prezenţi la eveniment şi de modul în care aceştia s-au implicat în dialogurile iniţiate de moderatori şi de panelişti. Am participat în ultimii ani la majoritatea târgurilor de acest gen şi cred că ceea ce a adus valoare acestui eveniment au fost subiectele de foarte mare interes şi modul în care acestea au fost dezbatute public”, apreciază Marius Decuseară Brandenburg, Country Manager, Trend Consult Romania şi membru HR Club.

Lansat în luna februarie 2011, HR Partner este un catalog online al furnizorilor de servicii de resurse umane. În prezent, portalul pune la dispoziţia utilizatorilor săi oferta a 30 de membri furnizori HR Club în arii precum administrare de personal şi salarizare, consiliere în carieră, consultanţă în resurse umane, evaluare, instruire şi dezvoltare profesională, outplacement/muncă temporară, protecţie şi securitate în muncă, recrutare şi selecţie, studii salariale, studii de satisfacţie a angajaţilor şi programe de MBA.

HR Club

HR Management Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.
In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Partenerii HR Club pentru anul 2011 sunt companiile: ASEBUSS & EXEC EDU, Regina Maria, Enovate si Trend Consult. Va rugam sa ne vizitati la //www.hr-club.ro.


HR-PARTNER.RO

Hr Partner.ro este un instrument menit să îi ajute pe practicienii de resurse umane să dezvolte programe consistente și să diversifice programele existente în organizațiile din care provin, prin acces la servicii specifice care includ administrarea de personal și salarizare, consiliere în carieră, consultanță de resurse umane, evaluare, instruire și dezvoltare profesională, outplacement/muncă temporară, protecție și securitate în muncă, recrutare și selecție sau studii salariale.

HR Partner se bazează pe expertiza și resursele unora dintre cele mai importante companii de consultanță și servicii de resurse umane din România care, prin intermediul acestui instrument, nu numai ca își pot pune în valoare serviciile, dar mai ales le pot valida prin recomandările clienților. Va rugam sa ne vizitati la www.hr-partner.ro sau HR Partner Live.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *