free download 78 travel guides written by experts

HR Club a premiat pentru al treilea an excelenta in resurse umane

HR Club (www.hr-club.ro), asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, anunţă câștigătorii celei de a treia ediții a Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane. Anul acesta au fost premiate trei categorii, Cel mai bun proiect de Resurse Umane, cu șapte subcategorii; Managementul de vârf, cu trei subcategorii și Nominalizatul României la European HR Award 2011.

„Gala este un eveniment în care premiem excelen ța în resurse umane, iar în acest an numărul de aplicații foarte bune a crescut exponențial. Ce am observat la această ediție, și ne-a bucurat foarte mult, este preocuparea comunității de resurse umane pentru zona de învățare și dezvoltare oamenilor, a angajaților. Această secțiune a primit cel mai mare număr de proiecte. Cealaltă secțiune care a primit un număr semnificativ de aplicații a fost în zona de management al performanței și al talentelor. Am anticipat aceste arii de preocupare a resurselor umane atât prin studiul HR Outlook, realizat trimestrial de HR Club, cât și prin studiul realizat de The Boston Consulting Grup la nivel internațional și la care România este reprezentată prin membrii HR Club. În cei trei ani de gală am fost martorii unei transformări, ai unei frumoase evoluții a comunității de resurse umane” declară Csaba Gergely, Președintele HR Club.

Din cele 60 de aplica ții primite pentru cele 3 categorii, Juriul a deliberat:

Cel mai valoros proiect de resurse umane, secțiunea:

·    Recrutare si Selecție – Compania Romtelecom. Proiect – Internship.
·    Formarea și Dezvoltarea Oamenilor  – Compania Coca-Cola HBC. Proiect -Apprenticeship in management program.
·    Managementul Performanței – Compania Nokia. Proiect – Phoenix.
·    Dezvoltare Organizațională – Compania Coca-Cola HBC. Proiect – Employer Branding.
·    Compensații și Beneficii – Compania UniCredit Țiriac Bank. Proiect – Global Job Model.
·    Strategie de Resurse Umane – Compania New Com Telecomunicații. Proiect – Injoy.
·    Legislație si Relații Industriale – Compania Provident Financial

Management General:

·    Managerul General al anului  – Dominic Bruynseels, CEO, Banca Comercială Română
·    Managerul de linie al anului – Elena Fulina, Head of Retail Banking Sales, UniCredit Tiriac Bank
·    Antreprenorul anului – Mihai Gânj, International House

Nominalizatul României la European HR Award 2011:
 
·    Monica Vijeu, JT International

Juriul a avut o componen ță mixtă, între practicieni de resurse umane, mediul academic și reprezentanți ai presei.

Criteriile pe care juriul le-a considerat la sec țiunea Cel mai valoros proiect de Resurse Umane au evaluat impactul în afaceri, pentru că resursele umane sunt parte integrantă a succesului în afaceri, abordarea conceptuală inovatoare și potențialul de replicare pentru că „dorim sa generăm bune practici”, declară Florin Petean director executiv al CDM Cluj- Napoca, membru în Board-ul HR Club și Președintele juriului.

Pentru sec țiunea Managerul General al anului ,Juriul a evaluat capabilitățile de conducere, preocuparea pentru problemele legate de oameni și participare directă în activitățile de resurse umane, precum și implicarea directorului de RU în dezvoltarea strategiei de afaceri.

Pentru secțiunea Manageri de linie, dincolo de rezultatele de afaceri, juriul a evaluat preocuparea pentru dezvoltarea personală a oamenilor din subordine și sprijinirea departamentului de resurse umane pentru a implementa procese și proceduri de dezvoltare a echipei.

La secțiunea antreprenoriat, juriul a apreciat comportamentele care au demonstrat înțelegerea faptului că rezultatele sunt produse prin oameni și au avut o contribuție importantă la îmbunătățirea proceselor de management al resurselor umane în propria organizație.

Bucuresti, 23.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *