metalshow

HR, arhitect principal al transformarii organizationale si culturale

Money Express a organizat ieri, 26 martie, HR Forum 2008, un eveniment cu si despre provacarile managerilor de HR in organizatiile anului 2008.

Deficitul si fluctuatia mare de personal, criza de talente si personal cu experienta, dezvoltarea si retentia talentelor, importanta HR-ului in organizatia secolului XXI sunt doar cateva din temele de discutie ale evenimentului.

Potrivit specialistilor HR, prezenti la eveniment, deficitul de personal va creste cu 15% in Romania, in urmatorii zece ani, fapt ce se datoreaza lipsei de personal cu experienta si imbatranirii populatiei. In prezent, la nivel global, 40% dintre companii se confrunta cu deficitul de talente, iar aceasta problema reprezinta principala prioritate pentru 75% dintre departamentele HR. S-a atras atentia asupra importantei investitiei in programe de dezvoltare a managementului talentelor si reorganizarea departamentului de HR ca furnizor de servicii pentru organizatie.

Michael Armstrong, managing partner la e-reward UK, companie de cercetare si consultanta in management, a vorbit audientei despre rolul strategic pe care departamentele de HR le au in strategia de business a companiei. Invitat special al evenimentului, Michael Armstrong este unul dintre cei mai influenti specialisti in HR din UK.

Intre speakerii prezenti la HR Forum 2008 au fost: Catalin Ionescu, Presedinte Codecs, Panos Manolopoulos, Managing Partner Stanton Chase International; Csaba GERGELY, Senior Manager PricewaterhouseCoopers; Radu Furnica, presedinte Leadership Development Solutions; Arvind Mishra, partner Human Capital Ernst & Young etc.

Mai multe detalii despre eveniment si participanti pe //www.moneyexpress.ro/evenimente

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *