Baby Boom Show Virtual

HP va colabora cu Heineken urmatorii sapte ani

HP a câştigat un contract pentru furnizarea unor servicii globale pe o perioadă de şapte ani pentru compania Heineken, unul dintre cei mai mari producătorii internaţionali de bere, lider pe piaţă, cu sediul central în Olanda.

Contractul prevede în principal furnizarea unor soluţii adresate utilizatorilor finali din toate filialele Heineken – de la suport help desk şi desk-side, servicii de desktop lifecycle şi de mobility, până la soluţii de print management, infrastructure management şi operaţiuni LAN. Bazându-se pe o colaborare îndelungată cu Heineken în asigurarea de echipamente harware, HP va fi de acum, singurul furnizor ce va acoperi diferitele nevoi ale mediilor de lucru din cadrul filialelor companiei. Atât capacitatea HP de a implementa şi onora acest contract la nivel mondial, cât şi calitatea de a fi un partener flexibil, cooperant şi inovativ au fost elementele determinante pentru obţinerea acestui contract.

“Ne bucurăm că avem oportunitatea de a ne folosi expertiza globală în furnizarea de servicii IT pentru a ajuta compania Heineken să administreze şi să-şi simplifice procesele din cadrul principalelor sale sucursale,” a declarat Eric Grall,
vicepreşedinte şi general manager în cadrul Outsourcing Services – Europe, în Orientul Mijlociu şi Africa, HP. “Soluţiile End-User Workplace de la HP sunt importante în cadrul portofoliului nostru de infrastructură adaptabilă şi oferă posibilitatea de a avea un mediu standardizat şi centralizat care să permită creşterea eficienţei şi reducerea costurilor totale legate de infrastructura IT.”

Bucuresti, 16.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *