free download 78 travel guides written by experts

HP transforma procesul de imprimare in format mare cu ajutorul noilor ePrinters cu design ergonomic

Noile HP Designjet ePrinters îmbunătăţesc experienţa utilizatorului pentru profesioniştii în inginerie, construcţii, proiectare şi arhitectură

HP a prezentat două imprimante conectate la internet care transformă procesul de imprimare în format mare având un design ergonomic care livrează o experienţă de utilizare îmbunătăţită pentru profesioniştii în inginerie, construcţii, proiectare şi arhitectură.

Profesioniştii în proiectare de azi sunt mai mobili ca niciodată – se deplasează între birouri, puncte de lucru şi aeroporturi. În plus, procesul de proiectare este unul bazat foarte mult pe colaborare, având loc între echipe şi între diferite fusuri orare.

Noile serii HP Designjet T920 şi T1500 ePrinter îi ajută pe cei ce lucrează în echipe să îşi efectueze sarcinile eficient putând imprima corect de la bun început cu ajutorul funcţiei de „print preview”, respectând astfel termenele şi livrând printuri rapid, de înaltă calitate. În plus, aceste dispozitive îi ajută pe utilizatorii în mişcare să acceseze, vizualizeze şi printeze proiecte din cloud astfel încât să poată colabora uşor cu echipele la distanţă.

Dispozitivele de 36 inch au fost proiectate implicând utilizatorii în etapele iniţiale ale procesului de dezvoltare. Utilizatorii au propus modele care să abordeze punctele dificile cu care se confruntau înainte, în timpul şi după procesul de imprimare. În urma acestor sugestii, HP a identificat zone cheie de îmbunătăţire, cum ar fi tava de ieşire şi încărcarea frontală a rolei de imprimat.

Tava de ieşire integrată pentru stivuirea printurilor schimbă modul în care utilizatorii colectează şi organizează printurile în format mare, fiind încorporată în partea superioară a dispozitivului. Acest nou sistem de ieşire îmbunătăţeşte productivitatea, reducând timpul petrecut pentru căutarea şi organizarea printurilor, şi eliminând nevoia utilizatorilor de a se apleca pentru colectarea printurilor.

În plus, noul design industrial prezintă o suprafaţă plană în partea superioară a echipamentului, creând un suport pentru verificarea uşoară şi rapidă a planurilor printate. Încărcarea frontală a rolei de imprimare permite utilizatorilor să încarce mediile de imprimare uşor, chiar şi stând pe scaun. Pe lângă aceste noi caracteristici de design, HP Designjet T920 şi T1500 ePrinters oferă cele mai rapide viteze de imprimare de pe piaţă.

“Datorită HP Designjet T1500 ePrinter in-house, putem transforma prezentări şi lucra asupra acestora chiar în minutul în care trebuie predată propunerea,” a declarat Gerardo Salinas, partener, Rojkind Architects. “Abilitatea imprimantei de a colecta printurile şi de a organiza coada de imprimare ne permite să printăm schiţe şi planuri mai eficient; echipa mea are un avantaj competitiv, iar activitatea se desfăşoară mai rapid şi mai bine.”

Experienţă de utilizare îmbunătăţită bazată pe inovaţie generată de clienţi
Pentru grupuri de lucru mici şi medii, HP Designjet T920 ePrinter e compactă şi elimină dezordinea cu o tavă de ieşire care colectează până la 50 de foi de dimensiune A4 până la A0. Încărcarea frontală a rolei şi alinierea automată a rolei pentru hârtie simplifică manipularea mediilor. Dispozitivul operează la viteze de 21 de secunde pentru printuri A1/D şi este dotat cu 32GB spaţiu de memorie virtuală pentru procesarea uşoară a fişierelor complexe şi pentru a livra printuri rapid.

Ideal pentru medii cu utilizări multiple, HP Designjet T1500 ePrinter este dotat cu două role şi prezintă capabilităţi de aliniere automată şi comutare inteligentă pentru a executa mai multe sarcini pe diferite tipuri şi dimensiuni de medii. Dublând puterea de procesare faţă de modelul predecesor, HP Designjet T1500 ePrinter utilizează un procesor paralel cu hard drive cu capacitate de 320GB pentru imprimarea simultană de fişiere multiple.

HP Designjet T920 şi T1500 ePrinters prezintă un ecran tactil intuitiv full-color, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a gestiona coada de imprimare, monitoriza costurile de imprimare şi vizualizarea viitorului print prin „print preview” . Cu şase cartuşe de cerneală Original HP şi printhead HP, noile serii pot printa negru închis, nuanţe de gri, culori vii şi linii clare.

“Clienţii noştri caută permanent instrumente mai eficiente şi mai uşor de utilizat care să le aducă ideile la viaţă,” a declarat Ramon Pastor, vice president and general manager, Large Format Printing, HP. “La treizeci de ani după lansarea primei imprimante Designjet, HP continuă să le ofere profesioniştilor în proiectare, arhitectură, inginerie şi construcţii, soluţii de imprimare în format mare cu caracteristici inovatoare, cum ar fi tava de ieşire integrată pentru colectarea printurilor şi încărcarea frontală rolei de imprimare, care transformă procesul de imprimare in-house şi le oferă utilizatorilor mai mult timp pentru creativitate.”

Imprimare de aproape oriunde cu funcţia HP Designjet ePrint & Share
Portofoliul HP Designjet ePrinter prezintă HP Designjet ePrint & Share, un serviciu gratuit prin Internet care facilitează accesul, vizualizarea şi imprimarea documentelor cu format mare, utilizând o tabletă Android sau Apple, un smartphone, un computer portabil sau un ecran tactil ePrinter.

Împreună cu HP Designjet ePrint & Share, HP Designjet T920 şi T1500 ePrinters conectate la Internet le permit utilizatorilor să salveze automat în cloud copii ale proiectelor, în momentul imprimării. Utilizatorii pot trimite proiectele prin email pentru a fi imprimate, ataşând un fişier PDF sau alt fişier gata de printat la un email.Clienţii pot trimite apoi fişierul la adresa dedicată a ePrinter-ului.

“Combinaţia între HP Designjet T920 ePrinter şi HP Designjet ePrint & Share ne permite să colaborăm mai uşor la nivel global, proiectând împreună cu partenerii indiferent de limitele geografice,” a declarat Muhannad El Midani, project manager, SSH.

Preţuri şi disponibilitate

1. Seriile HP Designjet T920 şi T1500 ePrinter vor fi disponibile în toată lumea din aceasta lună, cu preturi incepand de la 3.500Eur (fara TVA).
2. HP Designjet ePrint & Share este disponibil fără costuri suplimentare pentru clienţii HP Designjet prin crearea unui cont la adresa www.hp.com/go/eprintandshare. Aplicaţia mobilă este disponibilă prin intermediul Google Play şi Apple App Store.

Mai multe informaţii despre portofoliul HP Designjet sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/DesignjetSpring2013 şi www.hp.com/go/designjet. Materiale video şi noutăţi privind produsul sunt disponibile pe Facebook la adresa www.facebook.com/HPdesigners, pe Twitter la www.twitter.com/hpgraphicarts şi pe YouTube la www.youtube.com/hpgraphicarts.

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *