Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

HP ProCurve isi extinde portofoliul produselor pentru securitate

cu solutii firewall si IDP

HP ProCurve anunta prin SCOP Computers extinderea portofoliului de produse pentru securitate, incluzand solutii firewall si de detectie si prevenire a intruziunilor. Noile solutii reduc costurile si simplifica procesul de implementare a securitatii in infrastructura.

Modulele ProCurve Threat Management Services sunt parte integranta din portofoliul de securitate ProCurve ProActive Defence si ofera functionalitati de firewall, concentrator de VPN si detectie a intruziunilor. Aceste module multifunctionale de securitate elimina nevoia de echipamente separate, prin integrarea fizica in sasiurile modulare ale switch-urilor HP ProCurve seria 8212 si 5400. In plus, HP Procurve lanseaza noua versiune a suitei software HP ProCurve Manager Plus, creata special pentru a garanta singuranta business-ului si un management centralizat al infrastructurii.

HP ProCurve Manager Plus este o solutie ce permite oricarui tip de business prevenirea oricarei brese de securitate, printr-un management centralizat al accesului la nivel de user, atat wired cat si wireless. “Clientii pot reduce costurile totale de securitate, simplificand, in acelasi timp, complexitatea securitatii la nivel de retea, prin folosirea switch-urilor si echipamentelor de mobilitate HP ProCurve”, a declarat Mauricio Sanchez, Chief Security Architect HP ProCurve. “Aceste noi solutii vor ajuta clientii sa isi securizeze business-ul printr-un management eficient si retele sigure ”.

Strategia de securitate a retelei HP ProCurve ProActive Defense, ofera clientilor solutii adaptive la nivel de user si aplicatie. ProActive Defense securizeaza retelele clientilor prin combinarea tehnicilor de preventie, incluzand controlul accesului cu metode defensive inovative, cum ar fi detectia automata a amenintarilor. Modulele HP ProCurve Threat Management Services protejeaza reteaua, serverele si datele in tranzit prin capabilitati de firewall, IPS si VPN. Aceasta solutie se integreaza cu solutia IPS de mobilitate de la HP, pentru a asigura un management al amenintarilor in retele wired si wireless.

Mai multe informatii despre HP ProCurve sunt disponibile la: www.procurve.com.

Bucuresti, 04.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *