free download 78 travel guides written by experts

HP marcheaza 20 de ani ca lider in vanzarea de imprimante Deskjet

HP aniversează 20 de ani de la lansarea imprimantei HP Deskjet, devenită ulterior brand-ul de imprimante cel mai bine vândut din lume. Mai mult de 240 de milioane de clienţi din întreaga lume au achiziţionat deja imprimante HP Deskjet, astfel că la două decenii de la lansare acest brand al HP continuă să fie lider pe segmentul imprimantelor cu jet de cerneală. Cu ocazia acestei aniversări, HP a anunţat lansarea a două noi modele HP Deskjet, menite a facilita considerabil imprimarea. Acestea sunt dotate cu noile cartuşe HP 300,  pentru o calitate superioară a imprimării, text mai bine definit şi culori mai vii.

HP Deskjet evoluează continuu de două decenii
Lansată în Februarie 1988, imprimanta HP Deskjet a fost prima imprimantă din lume menită a fi folosită la scară largă. Aceasta folosea hârtie standard şi cerneală neagră pentru imprimare de până la 300 dpi, cu o viteză medie de 2 pagini pe minut. Preţul de vînzare era 995 USD.

Astăzi, HP Deskjet înseamnă viteză mare de imprimare, dimensiuni reduse şi o multitudine de funcţii performante, de la conexiune wireles până la funcţiuni extrem de simple ale software-ului şi ale hardware-ului pentru o instalare facilă. Ideale pentru imprimarea documentelor sau a fotografiilor, modelele HP Deskjet pot imprima în medie până la 36 pagini pe minut.

HP aniversează 20 de ani de inovaţie prin lansarea a noi modele de imprimante Deskjet

HP a lansat două modele noi de imprimante compatibile standardelor Energy Star – HP Deskjet D2500 şi HP Deskjet F4200 All-in-One, ambele concepute pentru o utilizare facilă.

Cele două modele sunt dotate cu cartuşe HP 300 cu cerneluri Vivera pentru culori vii şi rezistente. În plus, ambele modele includ funcţii uşor de utilizat, precum buton de imprimare-anulare ce poate fi activat prin simpla atingere pentru a preveni imprimarea paginilor nedorite, precum şi rampă compactă de colectare a hârtiei, care se poate plia. Alte funcţii includ imprimarea de fotografii începând de la 4×6 inchi, eliminarea automată a efectului de ochi roşii, dar şi funcţia Snapfish cu software-ul HP Photosmart Essential.

În plus, HP oferă posibilitatea de reciclare a cartuşelor prin intermediul programului de reciclări HP Planet Partners.

Toate modelele noi de imprimantele HP Deskjet au funcţia HP Smart Web Printing pentru o imprimare corectă a paginilor web. Prin intermediul acesteia, paginile sunt ajustate automat pentru a se preveni neîncadrarea în pagină. Utilizatorii pot selecta şi imprima strict conţinutul pe care îl doresc, economisind astfel timp şi utilizând responsabil rezervele de hârtie.

Gama HP Deskjet D2500 şi HP Deskjet F4200 All-in-One va fi disponibilă pe piaţă din această primăvară.

Noile cartuşe cu cerneală pentru imprimare facilă şi ieftină acasă
Tot în această primăvară, HP lansează cartuşele HP 300 Negru şi Tri-color ce conţin cerneluri Vivera. Acestea sunt compatibile cu noile modele HP Deskjet, livrează text negru la calitatea imprimării cu laser, dar şi color de o intensitate foarte mare, şi au proprietăţi care asigură culorilor un anumit grad de rezistenţă la apă. Au un preţ redus şi sunt ideale pentru imprimarea documentelor, a scrisorilor sau a paginilor web.

Noile cartuşe au la bază formule de cerneluri care asigură imprimarea de calitate superioară pe o varietate de suporturi. Modelele HP 300 au un design îmbunătăţit, orificiile prin care este eliminată cerneala fiind mult mai mici şi asigurând, astfel, o acurateţe mult mai mare a imaginilor.

Toate noile cartuşe sunt fabricate din materiale reciclate; peste 70% din fiecare cartuş (din punct de vedere al greutăţii) constă în material reciclat din alte cartuşe HP colectate prin intermediul programului HP Planet Partners şi din alte surse precum sticle de plastic pentru îmbuteliat apa.

·    În plus, clienţii ce folosesc hârtia cu logo-ul ColorLok se pot bucura de o calitate ridicată a documentelor – culori mai ferme şi mai vii, text mult mai bine definit. Acest tip de hârtie facilitează uscarea mai rapidă a cernelei, permiţând, practic, folosirea imediată a paginilor imprimante fără pericolul împrăştierii cernelei.

Pentru imprimare frecventă, HP oferă cartuşe de mare capacitate, compatibile cu HP Deskjet D2500 şi HP Deskjet F4200 All-in-One – respectiv HP 300XL pentru cerneală neagră şi HP 300 XL Tri-color. Cu ajutorul acestora se pot imprima de trei ori mai multe pagini alb-negru şi de două ori mai multe pagini color decât rezervele standard pentru imprimantele Deskjet.
 

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *