free download 78 travel guides written by experts

HP lansează prima imprimantă laser din lume cu rezervor reîncărcabil de toner

  • HP Neverstop Laser este prima imprimantă laser din lume cu rezervor reîncărcabil de toner(1)
  • Reduce cu până la 80% costul de imprimare cu tonerul(2)
  • Reîncărcare rapidă în 15 secunde(3), fără risipă, imprimarea putând fi reluată în doar câteva secunde.
  • Imprimarea a până la 5000 de pagini monocrom cu kitul inițial inclus în cutie.(4) Ulterior un nou kit de reumplere cu capacitate de 2500 de pagini poate fi achiziționat pentru 59 RON (preț recomandat pentru retail).
  • Prin aplicaţia HP Smart, imprimarea şi scanarea devin posibile de aproape oriunde și oricând, la modele WiFi.

HP Inc. continuă să inoveze categoria de imprimante și lansează noua gamă de HP Neverstop Laser, dedicată în special persoanelor care lucrează în birouri mici sau celor care lucrează de acasă.(5)

„Din ce în ce mai mulți oameni de afaceri lucrează de acasă și au nevoie de dispozitive ușor de utilizat și cu capacitate mare de imprimare, cu cât mai puține întreruperi – HP Neverstop le oferă pe ambele”, a declarat Tuan Tran, President, Printing, HP Inc. „Acest lucru se traduce în imprimare pe durată de luni de zile, fără nevoia de a reîncărca tonerul, la cel mai mic cost per pagină.”

HP revoluționează tehnologia de imprimare cu rezervor reîncărcabil prin HP Neverstop

HP Neverstop Laser este o imprimantă laser cu încărcare rapidă, care îi ajută pe antreprenori să își eficientizeze activitatea. Cu un sistem unic de reîncărcare a tonerului în doar câteva secunde, HP Neverstop Laser le asigură o imprimare rentabilă pentru afacerea lor. Urmăriți videoclipul pentru a afla mai multe detalii.

„Un studiu global recent a arătat că aproape 75% dintre proprietarii de IMM-uri europene afirmă că au nevoie de o imprimantă care să necesite eforturi minime de instalare și mentenanță”, a spus Anneliese Olson, Global Head and General Manager HP Home Printing Solutions. „Prin eliminarea întreruperilor obișnuite de imprimare prin soluții inovatoare și de integrare digitală, HP Neverstop Laser le oferă antreprenorilor un avantaj competitiv pentru a-și transforma pasiunea într-o afacere prosperă.”

Caracteristici:
• 5000 de pagini imprimate fără întreruperi
– Imprimarea a până la 5000 de pagini cu kitul inclus în cutie, fără întreruperi.
• Reîncărcarea tonerului în câteva secunde
– Sistemul revoluționar permite reîncărcarea tonerului în 15 secunde, fără risipă și fără stres. Urmăriți cum se realizează reumplerea.

– Capacitatea kitului de reumplere este de 2500 de pagini, iar prețul recomandat este de 13 Euro.
• Imprimare eficientă de înaltă calitate
– Oferă calitate și fiabilitate, reducând costurile de reîncărcare cu până la 80%, comparativ cu cartuşele de toner HP.
• Conectivitate
– Imprimare și scanare facile, de oriunde, cu ajutorul aplicaţiei HP Smart App (la modelel Wi-Fi).
• Certificat de eficiență energetică(6) și sustenabilitate
– Datorită emisiilor reduse și a unei bune calități a aerului, HP Neverstop Laser are atât certificare Blue Angel, cât și Energy Star 3.0.
– Imprimanta are în compoziție din 25% plastic reciclat(7), iar kitul de încărcare conține până la 75% plastic reciclat.
– O amprentă de mediu(8) cu până la 84% mai mică decât imprimantele laser standard, datorită sistemului de alimentare continuă a tonerului (CTSS) și a conținutului reciclat.

Modelele lansate din noua gamă HP Neverstop Laser oferă imprimare monocrom și au următoarele carateristici:
• HP Neverstop Laser 1000a, imprimantă monocrom reîncărcabilă de mare capacitate, imprimare prin port USB 2.0
• HP Neverstop Laser 1000w, imprimantă monocrom wireless reîncărcabilă de mare capacitate, imprimare mobilă, wireless sau prin aplicația HP Smart.
• HP Neverstop Laser 1000n, imprimantă monocrom reîncărcabilă de mare capacitate, imprimare prin USB și rețea.
• HP Neverstop Laser 1200a, imprimantă multifuncțională monocrom reîncărcabilă de mare capacitate, imprimare prin port USB 2.0
• HP Neverstop Laser 1200w, imprimantă multifuncțională monocrom wireless reîncărcabilă de mare capacitate, imprimare mobilă, wireless sau prin aplicația HP Smart.
• HP Neverstop Laser 1200n, imprimantă multifuncțională monocrom reîncărcabilă de mare capacitate, imprimare prin USB și rețea.

HP Neverstop being filled with HP Toner reload kit

Prețuri și disponibilitate

Gama HP Neverstop Laser este disponibilă în România la magazinele electro-IT de retail & online, la prețuri cuprinse între 200–330 Euro, în funcție de model.

(1) Reîncărcare automată constantă cu toner care utilizează consumabile de toner OEM cu cilindru fotosensibil încorporat, comparativ cu majoritatea imprimantelor laser monocrome OEM concurente din întreaga lume sub 250 USD şi a echipamentelor MFP sub 350 USD, începând din 15 noiembrie 2018. Cercetare internă efectuată de HP şi studiu comandat de HP şi realizat de Keypoint Intelligence-Buyers Lab în 2018. Cota de piaţă, conform raportării IDC CYQ4 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, ediţia 2018, trimestrul 2. Pentru detalii, consultaţi www.keypointintelligence.com/HPNeverstop.
(2) Pe baza unei comparaţii interne efectuate de HP pentru MSRP şi costul pe pagină al imprimantelor HP LaserJet Pro M15 şi HP LaserJet Pro MFP M28 din această clasă cu cartuş de toner original HP 44A/48A LaserJet negru cu umplere standard, începând din martie 2019. Pentru detalii, consultaţi www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
(3) Conform unei cercetări HP și Keypoint Intelligence-Buyers Lab 2018 study commissioned by HP. Pentru detalii, consultaţi www.keypointintelligence.com/HPNeverstop.
(4) Capacitatea reală variază substanţial în funcţie de conţinutul paginilor imprimate şi de alţi factori. Capacitate medie pe baza ISO/IEC 19752, la imprimare continuă. Pentru detalii, consultaţi www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
(5) Europa, Orientul Mijlociu și Africa.
(6) Amprenta de mediu include imprimanta și consumabilele: extragerea și prelucrarea materiei prime, fabricarea și transportul imprimantei, precum și utilizarea electricității, kittul de reîncărcare și folosirea de către utilizatorul final. Nu include utilizarea hârtiei.
(7) Reducerea cantității de dioxid de carbon (CO2e) asociată HP Neverstop cu CTSS Technology vs. HP LaserJet Pro M15a și HP LaserJet Pro MFP M28a se bazează pe utilizarea medie pe durata de viață a imprimării a 50.000 de pagini. Rezultate revizuite de experții LCA HP interni. Analiză finalizată pe data de 27 iunie 2019.
(8) HP Neverstop este fabricată din peste 25% din plastic reciclat din totalul de plastic folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *