free download 78 travel guides written by experts

HP lanseaza noua linie HP ProBook Notebook, cu un design modern si la preturi accesibile

HP anunţă lansarea unei noi mărci de PC-uri tip notebook la preţuri accesibile, care îmbină funcţionalitatea şi designul sofisticat.

Seria HP ProBook se alătură seriei HP EliteBook care s-a bucurat de o recunoaştere deosebită, constituind astfel cel mai versatil portofoliu de notebook-uri din industria de profil. Inspirat de curentul minimalist, designul noii serii HP ProBook combină suprafeţe mate şi lucioase, si păstrează un look simplu şi cochet.

Seria HP ProBook se distinge prin coloristica sa, merlot sau negru lucios, un design unic al tastaturii şi o gamă de inovaţii profesionale care până acum erau întâlnite doar la modelele cu preţuri mai ridicate, oferind astfel cea mai bună combinaţie de caracteristici pentru a răspunde sarcinilor business, eficienţă şi valoare.

“Seria HP ProBook este cu adevărat uimitoare, datorită stilului său excepţional şi preţului atractiv, care va captiva utilizatorii din companiile mici şi mijlocii”, a declarat Ted Clark, Senior Vice President şi Manager General, Notebook Global Business Unit, Personal Systems Group, HP. “Această nouă linie de notebook-uri nu reprezintă doar un aspect deosebit sau un preţ redus, întrucât HP ProBooks oferă combinaţia potrivită de caracteristici şi inovaţii profesionale care asigură o experienţă extraordinară pentru utilizator”.

Seria standard a noilor modele HP ProBook include un design fără mercur şi display-uri LED backlit de înaltă definiţie (HD)(1) precum şi o varietate de dimensiuni ale diagonalei de 14, 15,6 şi respectiv 17,3 inch.

Layout-ul inovator al tastaturii oferă o senzaţie vizuală de deschidere şi spaţiu, tastele fiind înălţate faţă de suprafaţă. Uşurinţă de utilizare este aceeaşi ca şi la tastaturile tradiţionale, iar suprafaţa înălţată nu permite depunerea de praf, fiind astfel mai uşor de curăţat şi necesitând mai puţină întreţinere ca la alte game de produse.

Modelele selecte HP ProBook încorporează cele mai noi tehnologii de conexiune wireless, cu HP Mobile Broadband. Tehnologia încorporată Qualcomm Gobi permite notebook-urilor HP să utilizeze un singur modul, HP un2400, care suportă multiple tehnologii de reţele mobile broadband şi operatori multipli(2). Această tehnologie oferă utilizatorilor mai multe posibilităţi de roaming internaţional şi o gamă mai largă de opţiuni şi flexibilitate în alegerea unui plan mobil de date.

Inovaţiile profesionale HP integrate în ProBook s-series includ software-ul HP QuickLook 2, care asigură acces la e-mail, calendar, task-uri şi informaţii de contact în câteva secunde, prin apăsarea unuei taste.(3) Opţiunea HP SpareKey rezolvă problema nenumăratelor parole uitate prin utilizarea unei secvenţe de trei întrebări predeterminate de identificare personală pentru a dobândi acces imediat în sistem.(4) Pentru o securitate sporită a datelor, File Sanitizer for HP Protect Tools şterge permanent din notebook fişiere, foldere individuale şi informaţii de identificare personală, ceea ce le permite clienţilor să recicleze notebook-ul având deplină încredere că datele importante au fost deja şterse.

Concepută astfel încât să permită reciclarea, seria ProBook s-series a fost dezvoltată în aşa fel încât să asigure un impact redus asupra mediului, prin eliminarea sau reducerea substanţelor problematice, prin folosirea unor resurse reduse şi având un consum de energie mai mic.

(1) Conţinut HD necesar pentru vizualizarea de imagini HD.
(2) Tehnologiile Gobi şi Broadband necesită contracte de servicii de date wireless achiziţionate separat. Verificaţi cu furnizorul local de servicii pentru acoperire şi disponibilitate.
(3) HP QuickLook 2 este accesibil atunci când notebook-ul este oprit sau în mod de hibernare din Microsoft Windows XP sau Microsoft Windows Vista®. Timpul poate diferi în funcţie de configurarea şi starea sistemului.
(4) Necesită setup iniţial de către utilizator

Bucuresti, 29.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *