free download 78 travel guides written by experts

HP lansează noi desktopuri și monitoare de gaming în gama OMEN

Ecosistemul consolidat OMEN îi ajută pe gameri să rămână activi, conectați și să se distreze.

Introducând o nouă identitate pentru OMEN, HP lansează desktopurile OMEN 25L și 30L, concepute pentru super performanță și extinderea experiențelor de gaming. Ambele desktopuri se completează perfect cu monitorul OMEN 27i, cu specificații de top care intensifică experințele de gaming.

Oamenii petrec din ce în ce mai mult timp acasă, iar gaming-ul a devenit și mai popular pe măsură ce jucătorii au încercat să găsească conexiuni sociale pentru reducerea stresului și pentru mai mult divertisment. La sfârșitul lunii martie 2020, Steam a înregistrat un record de peste 23,5 milioane de utilizatori activi simultan, o creștere de peste trei milioane față de numărul record de utilizatori stabilit cu doar două săptămâni înainte(1). Cele mai recente dispozitive OMEN sunt construite cu componente și tehnologie de top și ținând cont de nevoile de personalizare ale tuturor gamerilor, atât ale celor experimentați cât și ale celor începători.

„Brandul OMEN continuă să-și perfecționeze identitatea și să dezvolte un ecosistem global de soluții importante hardware și software, care să răspundă nevoilor tuturor jucătorilor, mai ales într-un moment în care conectarea socială de acasă cu prietenii și persoanele dragi este atât de importantă,” a declarat Kevin Frost, vicepreședinte și director general, Consumer Personal Systems, HP Inc. „Cel mai recent OMEN Gaming Desktop are noi componente precum Cooler Master, WD_Black de la Western Digital și opțiuni extinse de la HyperX®, prin care ne demonstrăm încă o dată angajamentul asumat, acela de a oferi cele mai bune instrumente pentru o evoluție spectaculoase în jocurile preferate.”

OCC Home Page

CONCEPUT PENTRU PERFORMANȚĂ DE GAMING

Construit cu soluții termice sofisticate și cu un design care permite cu ușurință accesul în interior și respectă standardele microATX, noul desktop OMEN oferă jucătorilor posibilitatea de a alege un volum al carcasei de 25 sau 30 de litri ce permite o flexibilitate maximă atunci când vine vorba de configurarea hardware-ului.

Desktopurile prezintă mai multe opțiuni de șasiu, inclusiv un model 30L cu o ramă din sticlă temperată și panou lateral transparent ce asigură reducerea radiației electromagnetice și oferă un design ce pune în valoare cablurile și culorilor din interior. Noile desktopuri oferă:

 • Performanță uimitoare: Nu pierzi niciodată ritmul grație imaginilor incredibile oferite de plăcile grafice NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Ti sau AMD Radeon ™ RX 5700 XT alături de cel mai nou procesor Intel® Core ™ i9-10900K de Generația a10-a cu până la 5.3GHz(2), 10 nuclee(3) și 20 de thread-uri sau procesorul AMD Ryzen™ 9 3900(4) cu arhitectura „Zen 2” și tehnologie de fabricație de 7nm.
 • Componente de top: Cooler Master își face debutul OMEN prin soluții opționale de răcire lichidă pentru CPU de 120mm sau pe aer de 92mm și surse de până la 750W precum Cooler Master 80 Plus Platinum PSU. În interiorul colorat se află o memorie RGB HyperX FURY DDR-3200Mhz XMP de până la 64 GB, iar accesul se face rapid la fișiere importante prin sistemul de stocare dublu de 2TB WD_Black PCIe M.2 SSDs(5).
 • OMEN Command Center integrat: Perfect personalizat cu șase zone luminoase (logo-ul frontal, ventilatorul frontal, lumina din interior, cooler-ul CPU, memoria și placa grafică(6)) și 5 moduri de iluminare diferite. Intelligent Overclocking(7,8) permite cele mai bune performanțe utilizând un algoritm brevetat care stabilește setarea optimă pentru procesor și permite overclocking automat.
  Fan Control(7) oferă setarea ventilatorului în modurile quiet, normal și turbo. De asemenea, OMEN Command Center(9) include și următoarele funcții: Remote Play(10), My Games(11), Profiles(12), Coaching(13), and Rewards(14).

OMEN 30L Desktop

CONCEPUT PENTRU O EXPERIENȚĂ DE GAMING IMERSIVĂ

Monitorul OMEN 27i prin panoul Nano IPS dispune de o gamă de culori DCI-P3 98%(15) care asigură nuanțe puternice și acuratețea culorilor, o gamă de culori cu 25% mai largă decât sRGB, anulând totodată degradarea culorii din unghiurile mai slabe. Acest monitor oferă caracteristici precum:

 • Luminozitate: Cu o rezoluție Quad HD(16) (2560×1440) și o luminozitate de 350 nits, jocurile prind viață.
  Imagini perfect conturate: Experimentați o continuitate incredibilă de joc cu NVIDIA® G-SYNC®(17) fără tearing și fără stuttering. Receptivitatea este la un nivel înalt cu o rată de refresh de 165Hz și timp de răspuns de 1ms(18) cu overdrive, fiecare moment fiind surprins la adevărata sa intesitate.
 • Design robust: Acoperit cu un înveliș negru, acest monitor performant cu diagonală de 27” are o înălțime de două ori mai mare, suport reglabil și patru porturi ușor de accesat. În plus, panoul iluminat de pe spate poate fi controlat prin OMEN Command Center(9) împreună cu aim assist brevetat, ce oferă o formă customizabilă și colorată a reticulului.

OMEN 27i Monitor

EXPERIENȚE SUPERIOARE DE GAMING

Cu aceleași caracteristici excelente, dar cu o nouă interfață rapidă, OMEN Command Center dispune acum de un homepage cu știri despre ultimele evenimente, produse și noutăți OMEN Squad, toate acestea într-o singură aplicație incredibilă ce cuprinde funcțiile următoare:

 • My Games: Pornește jocuri de pe Steam, Epic Games Store, Origin, Uplay sau jocuri instalate pe PC(18) dintr-un singur loc.
 • My Gear: Permite gestionarea dispozitivelor OMEN și a rețelei, controlul luminii și ventilatoarelor și crearea unui profil personal.
 • My Services: Îmbunătățirea capacității de joc în mod distractiv prin Coaching(13) și Rewards(14). De asemenea, Remote Play(10), fostul Game Stream, permite folosirea PC-ului OMEN pe post de cloud personal, utilizatorii putându-se juca de la distanță, accesându-l de pe un alt PC sau via Google Play și Apple App Store.
  Pentru mai multe informații despre ecosistemul OMEN și PC-uri de gaming, monitoare și accesorii accesați: omen.com.

Prețuri și disponibilitate(19):

 • Desktopurile OMEN 25L și OMEN 30L vor fi disponibile în România începând cu jumatatea lunii iunie de la 5199 lei.
 • Monitorul OMEN 27i este disponibil deja în marile magazine de retail la prețuri începând cu 1700 lei.

1 https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-03-16-record-number-of-steam-users-online-during-coronavirus-outbreak
2 Include efectul Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB), o caracteristică care mărește în mod oportunist și automat frecvențele Intel® Turbo Boost cu un singur nucleu și multi-core pe baza a cât de mult funcționează procesorul sub nivelul său maxim de temperatura maximă și a disponibilității puterii turbo. Câștigul și durata frecvenței depind de volumul de lucru, de capacitățile procesorului și de soluția de răcire a procesorului.
3 Procesoarele Multi-core sunt concepute să îmbunătăţească performanţele anumitor produse software. Nu toţi clienţii sau toate aplicaţiile software vor beneficia neapărat în urma utilizării acestei tehnologii. Performanţa şi frecvenţa ceasului vor varia în funcţie de sarcinile de lucru ale aplicaţiilor şi de configuraţiile hardware şi software. Numerotarea, marcarea şi/sau denumirea date de Intel nu constituie o măsură a performanţelor superioare. Quad-core este de 4 nuclee, iar Hexa-core este de 6 nuclee.
4 Multi-core este conceput pentru a îmbunătăți performanța anumitor produse software. Nu toți clienții sau aplicațiile software vor beneficia în mod special de utilizarea acestei tehnologii. Performanța și frecvența ceasului vor varia în funcție de volumul de lucru al aplicației și de configurațiile hardware și software. Numerotarea AMD nu reprezintă o măsurătoare a vitezei.
5 Pentru unităţi de disc, 1 TB = 1 trilion de octeţi. Capacitatea formatată reală este mai mică. Până la 35 GB de pe discul de sistem sunt rezervaţi pentru software-ul de recuperare a sistemului.
6 Pentru configurațiile selectate.
7 Modificarea frecvenței și / sau a tensiunii poate: (i) reduce stabilitatea sistemului și durata de viață a sistemului, procesorului și a altor componente ale sistemului; (ii) determina eșecul procesorului și al altor componente ale sistemului; (iii) cauza reduceri ale performanței sistemului; (iv) provoaca căldură suplimentară sau alte daune; și (v) afecta integritatea datelor sistemului. HP și Intel nu au testat și nu garantează funcționarea procesorului dincolo de specificațiile acestuia. HP și Intel nu au testat și nu garantează funcționarea altor componente ale sistemului, în afara specificațiilor lor standard. HP și Intel nu își asumă nicio responsabilitate că procesorul și alte componente ale sistemului, inclusiv dacă sunt utilizate cu frecvențe și / sau tensiuni modificate, vor fi potrivite pentru orice scop.
8 Disponibil din mai.
9 Dispozitive acceptate: Toate computerele cu Windows 10 (RS3 sau o versiune ulterioră) vor fi suportate de OMCC. Aplicația nu trebuie instalată pe niciun computer care nu are Windows 10 (RS3 sau o versiune ulterioară).
10 Redarea de la distanță necesită un computer OMEN gazdă și un dispozitiv client cu următoarele cerințe: PC Windows 10 (Fall Creators Update sau mai recent/ CPU Intel Core i5 sau mai bun (Gen 5 sau versiune mai noua / GPU Intel HD4000 / NVIDIA 8000 Series / AMD Seria 2000 sau mai recent, cu cele mai noi drivere grafice / memorie: 4 GB DDR3 / Internet: Viteză minimă 10 Mbps upload și 5 GHz la download; Android: versiunea 6.0 și versiuni superioare; versiunea iOS 12.1 sau o versiune mai noua.
11 Produs compatibil cu PC-uri OMEN și non-OMEN, disponibil în toate regiunile.
12 Disponibil numai pe periferice selectate OMEN. Nu este necesar un computer OMEN, disponibil în toate regiunile.
13 Disponibil pe PC-urile OMEN din toate regiunile, cu excepția Chinei. Serviciul de coaching cu Mobalytics oferit utilizatorilor de PC OMEN gratuit timp de 1 an. Abonament necesar după expirarea perioadei de un an. Pentru mai multe detalii, consultați https://mobalytics.gg/terms/.
14 Provocările și premiile variază în funcție de locație și vor fi actualizate periodic. Disponibil doar pentru computerele OMEN și non-OMEN din SUA.
15 Toate specificațiile de performanță reprezintă specificațiile tipice furnizate de producătorii de componente HP; performanțele reale pot varia.
16 Pentru a vizualiza imagini Quad HD este necesar conținutul Quad HD (2560×1440).
17 Testarea VRR validată de NVIDIA cu GeForce GTX Seria 10, GeForce GTX Seria 16 și GeForce RTX Seria 20, gama VRR de cel puțin 2,4: 1, 60Hz-144Hz, VRR activ în mod implicit. Mai multe detalii: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/g-sync-ces-2019-announcements.
18 Se vinde separat.
19 Prețuri estimative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *