free download 78 travel guides written by experts

HP colaboreaza indeaproape cu ECDL ROMANIA

Hewlett Packard Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai importanti jucatori de pe piata mondiala de tehnologie, a semnat un acord de colaborare cu ECDL ROMANIA. Aceasta intelegere prevede o colaborare stransa intre cele doua companii si faciliteaza accesul clientilor HP Romania la cursurile de pregatire si testele de certificare ECDL (European Computer Driving Licence).
Prin semnarea acordului de colaborare, HP Romania si ECDL ROMANIA ofera impreuna servicii de calitate pentru cresterea competitivitatii fortei de munca prin consolidarea competentelor IT ale angajatilor.

Cursurile de pregatire sunt oferite de ECDL, iar locatiile in care se desfasoara acestea respecta in totalitate procedurile, regulile si standardele impuse de programele ECDL/ ICDL (International Computer Driving License), inclusiv normele tehnice legate de echipamente.

Permisul european de conducere a computerului (ECDL) este cel mai raspandit program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator recunoscut la nivel international, in peste 148 de ţari. Permisul ofera detinatorului sau recunosterea unei baze standard de cunostinte IT necesare in mediul in care isi desfasoara activitatea. Evolutia catre o societate informationala si integrarea tehnologiei in viata de zi cu zi reprezinta una din directiile de dezvoltare sustinute de Uniunea Europeana, care o considera o necesitate pentru o activitate profesionala de succes a fiecarui angajat.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *