free download 78 travel guides written by experts

Hotel Premier devine Simba Hotel

Hotel Premier, situat pe Calea Dumbrăvii, nr. 12, Sibiu va funcţiona din această iarnă sub brandul Simba Hotel.

Urmare a unui proces complex de rebranding finalizat în luna noiembrie a acestui an, au fost create noile marci: Simba Hotel, Simba Restaurant şi Simba Catering care împreună formează grupul de firme Simba HoReCa.

Astfel Hotel Premier devine Simba Hotel, Fast Food Simba, complet renovat, reamenajat şi extins la o capacitate de 130 de locuri încă din aprilie 2007 devine Simba Restaurant iar divizia de catering de la Simba devine Simba Catering.

Site-ul www.simba.ro devine pagina oficială de internet a grupului de firme Simba HoReCa. Cu un design complet nou şi atractiv simba.ro oferă foarte uşor accesul către site-urile fiecărei componente din grupul Simba HoReCa: www.simbahotel.ro, www.simbarestaurant.ro, www.simbacatering.ro.

Notorietatea de mai bine de 11 ani de care se bucură brandul “Simba” atât la nivel local cât şi la nivel naţional prin prisma serviciilor de catering este principalul motiv care a generat decizia rebrandingului Simba HoReCa.

Ofertele, acţiunile şi evenimentele programate de Simba HoReCa pentru anul 2009 sunt gândite să vină în primul rând în întâmpinarea nevoilor fiecărui client al nostru şi totodată să reprezinte un punct de reper ca şi implicare Simba HoReCa în viaţa comunităţii locale.

Bucuresti, 29.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *