free download 78 travel guides written by experts

Hotel FM, Impact si Distinto joaca si canta la „O data-n viata”

Vineri, 1 aprilie, ora 21.00, TVR 1

Pe 1 aprilie, la O dată-n viaţă, Iuliana Tudor şi echipa ei pregătesc surprize pentru trei trupe îndrăgite din muzica românească: în primul rând, vine Hotel FM, (reprezentanţii României la Eurovision 2011), trupă care va fi secondată pe scenă de interpretul Cornel Borza. Apoi Impact, care la O dată-n viaţă vor reprezenta Banatul, fac echipă cu Traian Jurchela, iar trupa Distinto, reprezentând Ardealul, va avea alături Grupul „Obârşia”.

Tavi, Marius şi Mihai de la Distinto vor interpreta folclor în stil belcanto, o noutate absolută, iar Hotel FM şi Impact vor fi ajutaţi la jocurile populare de Ansamblul „Doina Dunării" din Giurgiu şi de „Ansamblul Dor Transilvan" din Cluj.

Din emisiune nu vor lipsi momentele muzicale pregătite de orchestra „Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros – care aduce, în această ediţie, o premieră muzicală: Michael Jackson pe acordurile Lăutarilor! Buna dispoziţie rămâne în continuare misiunea principală a actorilor Maria Buză şi Marius Rizea – personajele Floarea şi Gheorghe.

Vedetele populare pe care telespectatorii le îndrăgesc vin şi în acest nou sezon în platoul emisiunii pentru a oferi muzică de calitate şi momente unice marca O dată-n viaţă. Iuliana Tudor, alături de echipa emisiunii, îi provocă pe invitaţii ei să poarte duelul, şi în această seară, în sprijinul unor persoane care au nevoie de ajutor.

Despre O dată-n viaţă:

La show-ul de divertisment cu cea mai mare audienţă de la TVR, Iuliana Tudor pune personalităţi din domenii diferite în ipostaza de interpreţi de muzică populară, o dată-n viaţă. În cele 7 sezoane de până acum s-au adunat peste 85 de ediţii ale emisiunii, peste 500 de invitaţi, peste 85 de ansambluri folclorice au dansat în platoul emisiunii. Cele 850 de partituri, cele 255 de jocuri populare şi cele 1870 de costume populare au putut fi urmărite în cele 142 de ore de emisie ale programului O dată-n viaţă. Maria Buză şi Marius Rizea, alias Floarea şi Gheorghe, sunt responsabili în fiecare ediţie cu veselia, iar Orchestra „Lăutarii” şi maestrul Nicolae Botgros susţin muzical încercările tuturor concurenţilor de la O dată-n viaţă.

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *