Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Hotel Caro vine cu o oferta speciala pentru gradinite

Hotel Caro, unul dintre cele mai apreciate hoteluri de patru stele din Bucureşti, vine în întâmpinarea directorilor de grădiniţe cu o ofertă specială pentru evenimentele realizate în cadrul hotelului.

Sunt momente importante pentru copii, perioade în care aceştia aşteaptă evenimente speciale, moduri inedite de a aniversa ori de a se distra. Ziua copilului şi finalul de an şcolar sunt doar câteva dintre acestea. Hotel Caro ştie cât de important este să vii mereu cu ceva nou, apreciat deopotrivă de cei mici şi de părinţii lor. Evenimentele implică multă pregătire şi cercetare a celor mai potrivite modalităţi de distracţie, alegerea unor locuri speciale şi a unor meniuri adaptate copiilor. Hotel Caro a cercetat cu atenţie posibilităţile disponibile şi a creat meniuri speciale pentru cei mici.

Hotel Caro le va oferi gratuit grădiniţelor săli potrivite pentru evenimentele pe care doresc să le organizeze, fără a limita durata petrecerilor respective. Mai mult, în funcţie de conceptele de eveniment propuse de către directorii grădiniţelor, hotelul va căuta cei mai buni furnizori de distracţie pentru cei mici (face painting, spectacole de magie, jocuri şi multe altele). Preţurile sunt special create pentru grădiniţe, acestea având ocazia de a le oferi celor mici şi de a-i impresiona pe părinţii lor cu idei inedite, cu evenimente organizate într-un loc spledid care are săli potrivite acestor evenimente.

“Încercăm întotdeauna să aducem simplitate în activităţile celor ce vin la Hotel Caro. În această linie am studiat cu atenţie ofertele şi cererea de pe piaţă şi am reunit toate aceste elemente într-un pachet special pentru grădiniţe” a declarat Octavian Lazăr, director executiv al Hotel Caro. Acesta a continuat: “Suntem convinşi că directorii grădiniţelor vor remarca avantajele realizării evenimentelor în cadrul hotelului nostru, date fiind oportunităţile oferite. Abia aşteptăm să îi primim pe cei mici în cadrul hotelului nostru şi să ne bucurăm alături de ei văzându-i zâmbind şi distrându-se”.

Hotel Caro este unul dintre cele mai apreciate hoteluri de patru stele din Bucureşti. Cu o arhitectură în stil germanic şi oferind spaţii de cazare confortabile, Hotelul Caro este locul ideal atât pentru turismul de afaceri, cât şi pentru cel de leisure. Hotel Caro este cunoscut pentru zona liniştită în care este amplasat, pentru facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Hotelul le pune la dispoziţie oaspeţilor săi 216 camere confortabile de patru şi trei stele, un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente.

Bucuresti, 19.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *