Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Hostway recompenseaza castigatorii de la Internetics cu servere dedicate

Hostway România oferă tuturor câştigătorilor de la Internetics 2009 un server dedicat gratuit, pentru o perioadă de un an de zile.

Servere de ultimă generaţie, bazate pe procesoare Intel® Xeon® Nehalem vor fi puse la dispoziţia agenţiilor, care vor beneficia de cele mai noi tehnologii din domeniu: Intel® Virtualization Technology, Intel® Turbo Boost şi Intel® Hyper-Threading. În plus, găzduirea serverelor în centrul de date Hostway, asigură back-up şi redundanţă completă la nivel de conectivitate la internet, climatizare şi securitate a datelor. Prin urmare, cele mai tari proiecte din online-ul românesc vor fi acum şi găzduite la cele mai înalte standarde de calitate ale industriei.

“Ne-am întrebat cum am putea aduce o contribuţie relevantă în cadrul Interneticsului de anul acesta şi am considerat că cel mai bine ar fi să investim direct în câştigători. În condiţiile în care ne mişcăm cu toţii într-o piaţă aflată încă în curs de maturizare, e important să sprijinim iniţiativele cu impact şi echipele din spatele lor. Dezvoltarea agenţiilor înseamnă totuşi soluţii mai eficiente pentru clienţi şi, ca atare, un mediu online ‘mai bun’ pentru utilizatorul final.” Flaviu Rădulescu, Director General Hostway România

„Ne bucurăm că Hostway vine în sprijinul promisiunii făcute de Internetics pieţei încă de la prima ediţie – un festival în care agenţiile să-şi întâlnească potenţialii clienti şi cei mai buni furnizori cu care să dezvolte parteneriate strategice pe termen lung.” – Raluca Bailescu, Director Divizia de Proiecte a Millenium Communications

Câştigătorii sunt: FourHooks, My Web Interactive, Kinecto, Webstyler, Interactions, Metromind, MediaPro Interactiv Games, Ogilvy Group, Initiative Media.

Bucuresti, 17.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *