free download 78 travel guides written by experts

HORNBACH sprijină victimele inundațiilor din România

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, sprijină victimele care au suferit de pe urma inundațiilor din această vară în România.

Pe parcursul lunilor august și septembrie 2018, HORNBACH România derulează o campanie de responsabilitate socială, prin care și-a propus să sprijine victimele inundațiilor care au afectat România luna trecută. Acțiunea este dedicată exclusiv persoanelor fizice, care vor beneficia de sprijinul HORNBACH România pentru achiziționarea de materiale pentru reconstrucția locuințelor avariate, la prețuri reduse.

HORNBACH sprijina victimele inundatiilor din Romania

Concret, orice persoană afectată de inundații, care deține dovada scrisă care să probeze pagubele suferite, poate beneficia de până la 20% discount la articolele achiziționate, dacă acestea fac parte din cele 21 de categorii de materiale de construcții și instalații sanitare incluse în campanie. Lista completă cu articolele care beneficiază de reducere este disponibilă în magazine.

„Responsabilitatea socială joacă un rol important în acțiunile grupului nostru. Pentru a beneficia de reducere, persoanele afectate de inundații trebuie să solicite autorităților locale completarea unui formular, disponibil atât în magazine, cât și online, pe care apoi să îl prezinte în magazin în momentul achiziționării materialelor“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Acțiunea se desfășoară atât în magazinele HORNBACH, cât și online, pe site-ul www.hornbach.ro, însă doar pentru comenzi cu rezervare și ridicare din magazin, unde, la achitarea comenzii, solicitanții vor prezenta formularul completat de autoritățile locale, în baza căruia li se va aplica reducerea.

Campania se încheie la data de 30 septembrie 2018. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.hornbach.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *