free download 78 travel guides written by experts

Hornbach da startul campaniei umanitare “Impreuna le daruim spiritul copilariei!”

· Pe 31 mai, activități speciale pentru copii în toate magazinele Hornbach

În perioada 26 mai – 30 iunie, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape, organizează o campanie umanitară de colectare de jucării pentru copiii defavorizați. În plus, pentru a sărbători Ziua Copilului, pe 31 mai, retailerul va realiza și o serie de activități speciale pentru cei mici.

„Deoarece luna iunie este dedicată celor mici, ne-am dorit să venim în sprijinul copiilor nevoiași și să le oferim și acestora șansa de a zâmbi și a se bucura de jucării. Astfel, în perioada 26 mai – 30 iunie, în toate magazinele Hornbach din țară va fi organizată o campanie de strângere de jucării, clienții noștri având posibilitatea de a dărui astfel spiritul copilăriei prin fiecare jucărie donată”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, campania se va desfășura în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape, aceasta fiind resposabilă de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai căror copii vor beneficia de jucăriile colectate pe parcursul lunii iunie.

„Pe lângă faptul că este o acțiune umanitară, campania are și o componentă educativă. Încă din copilărie este important ca părinții să își învețe copii să se bucure de vârsta lor, dar în același timp, să fie atenți și la nevoile celor mai puțin norocoși și să împartă o parte din jucării cu aceștia”, a subliniat Mugurel – Horia Rusu.

Astfel, părinții pot selecta împreună cu cei mici jucăriile pe care aceștia nu le mai folosesc și pe care doresc să le trimită către copii defavorizați, ulterior urmând ca acestea să fie aduse în oricare magazin Hornbach din țară și colectate în cadrul unui stand special amenajat. Este important însă ca acestea să fie curate și funcționale pentru ca micuții care le vor primi să se poată bucura.

“De la egal la egal, dăruim și suntem aproape de familiile nevoiașe. Mutăm munții pentru copiii care au dreptul la o copilărie frumoasă. De la un laptop la o casă, sute de români au primit ajutorul atunci când au avut nevoie. Orice român poate schimba viața unui copil, trebuie doar să vrea și să știe unde să vină atunci când vrea să dăruiască necondiționat. În urma acestei acțiuni vom oferi EMOÞIE, lucru străin de un copil născut într-un mediu pe care nu și l-a dorit, dar îl acceptă deoarece acolo este FAMILIA lui”, a declarat, la rândul său, Andreea ªurghie, Project Manager Fundația Mereu Aproape.

Înainte de a fi trimise către copii defavorizați, toate jucăriile colectate pe durata campaniei vor fi selectate în funcție de recomandările de vârstă și igienizate pentru a putea fi utilizate în siguranță de către beneficiari.

Ateliere speciale de Ziua Copilului

Pe lângă campania de colectare de jucării, cu ocazia Zilei Copilului, Hornbach va organiza în toate magazinele sale și acțiuni speciale pentru cei mici. Astfel, pe parcursul zilei de sâmbătă, 31 mai, toți copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani sunt așteptați în magazinele Hornbach, la ateliere creative.

„De ziua lor, cei mici vor avea posibilitatea de a-și exersa creativitatea și imaginația la Hornbach. Astfel, copii își vor putea testa abilitățile practice, sub atenta supraveghere a unor persoane specializate”, a mai adăugat Mugurel – Horia Rusu.

Detalii suplimentare despre fiecare acțiune dedicată copiilor din magazinele Hornbach pot fi găsite pe pagina oficială www.hornbach.ro. De asemenea, tot aici pot fi găsite mai multe informaţii şi despre campania de colectare de jucării pentru micuţii nevoiaşi.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *