Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Horia Tecau si Ionut Iftimoaie s-au intalnit la masa de poker

Departe de terenul de tenis şi ringul de K1, în cadrul petrecerii Playboy Exclusive Event Get Naughty! Get 90s! ce a avut loc zilele trecute în București, Ionut Iftimoaie, ambasadorul PokerStars în România, l-a provocat pe Horia Tecău la o încercare sportivă inedită: o partidă de poker.

Cei doi sportivi au fost secondați de către Gina Pistol, care după atâtea mâini jucate în cadrul emisiunii "Clubul de poker", a știut cum să-și citească adversarii și să întoarcă jocul în avantajul său.

Șerban Copoț (Animal X), încurajat de colegii săi din trupă, s-a așezat și el pentru prima dată la masa de poker și-a reușit să și câștige.

Deveniți pentru o seară jucători profesioniști în echiopa PokerStars, cei prezenți la petrecere Playboy Exclusive Event Get Naughty! Get 90s! au avut parte de multă adrenalină și tehnici de joc, explicate de profesioniști. Chiar dacă mulți au avut "norocul începătorului", matematica și atenția distributivă s-au dovedit esențiale.

Pokerul este mai mult decât un simplu joc, fiind recunoscut oficial ca sport al minții și care, în premieră, va fi prezent în această vară la World Mind Sport Games – Jocurile Sportive Internaţionale ale Minţii (IMSA) – ce se vor desfăşura în Lille în perioada 9-23 August.

Pentru mai multe informații : //www.imsaworld.com/site/news_full/26.html.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *