Baby Boom Show Virtual

Horia Brenciu și HB Orchestra: spectacol extraordinar la Plaza România

Sâmbătă, 28 octombrie, seria de evenimente organizate cu ocazia aniversării Plaza România va culmina cu un spectaculos concert Horia Brenciu și HB Orchestra.

Începând din 26 octombrie, o serie de evenimente incitante le va permite clienților Plaza România să se bucure din plin de aniversarea centrului comercial. Primul dintre acestea este Târgul Toamnei, care va avea loc între 26 și 29 octombrie, în parcarea mall-ului dinspre Bulevardul Timișoara. Peste 20 de producători locali vor încânta vizitatorii cu bunătăți tradiționale, dintre care nu vor lipsi castanele coapte, sucurile naturale, cozonacii, mierea și vinul.

concert gratuit Horia Brenciu la Plaza Romania

De asemenea, aniversarea le oferă clienților Plaza România șansa de a beneficia de reduceri de până la 50% în magazine precum Bigotti, Diverta, Lee Cooper, Optiplaza, Chopstix, Salad Box, Ecco, Marks and Spencer și Mac.

Plaza România a pus la dispoziția comunității locale divertisment de calitate timp de peste un deceniu, ca atare, aniversarea mall-ului va culmina cu un concert extraordinar Horia Brenciu și HB Orchestra, sâmbătă, 28 octombrie. Evenimentul va începe la ora 19.00 și accesul va fi gratuit.

Începând din ziua concertului și până în data de 30 noiembrie, clienții Plaza România vor avea oportunitatea de a câștiga mii de premii pe loc, de exemplu, vouchere, produse cosmetice și de înfrumusețare, jocuri și multe altele. Ei își pot încerca norocul răzuind cupoane pe care le vor primi după ce vor face cumpărături de peste 200 de lei. Aproape toate magazinele din centrul comercial sunt implicate în această campanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *