free download 78 travel guides written by experts

Horia Brenciu si-a aratat muschii la Europa FM

Astazi, Horia Brenciu a adus primăvara în studioul Europa FM. Echipat special într-un tricou cu muşchi desenaţi, acesta a îndulcit pe toată lumea cu bomboane şi cu îmbrăţisări calde şi le-a permis doamnelor şi domnişoarelor din radio să se fotografieze cu el.

Artistul a venit cu foarte multe veşti bune, a vorbit despre cele patru concerte din luna martie, de la Sala Palatului, dar şi despre planurile muzicale pentru acest an.

“Prietenii mei de pe Facebook mi-au atras atenţia că fac spectacole doar pentru cei din Bucureşti şi împrejurimi, ei bine, am o veste foarte bună pentru ei. Pe 23 aprilie o să încep un turneu naţional şi o să ajungem chiar până în Chişinău. Anunţ în premieră acest lucru şi tot în premieră spun că pe 8 martie, tot aici la Europa FM o să lansez o piesă alături de Iuliana Puşchilă.”, a declarat Horia Brenciu în emisiunea “Europa Express” cu George Zafiu.

Melodia pe care Horia o va lansa săptămâna viitoare, în exclusivitate, la Europa FM, face parte de pe următorul album, intitulat „40”, material ce va fi lansat în toamna acestui an, tot împreuna cu Europa FM.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *