free download 78 travel guides written by experts

Horia Brenciu a primit cadou mascota Robingo

Fenomenul Horia Brenciu s-a dezlănţuit aseară în Garajul Europa FM. Fanii artistului prezenţi în garaj, ascultătorii aflaţi pe frecvenţele Europa FM, cei care l-au urmărit live pe site-ul www.europafm.ro, dar şi cei peste 25.000 de oameni care s-au conectat pe pagina lui de Facebook să vadă live ce se întâmplă în garaj au avut parte de un spectacol total timp de o oră şi jumătate.

Aflat într-un loc în care toată lumea îşi aduce aminte de începuturi Horia a povestit despre emisiunea ce l-a făcut celebru la TV, Robingo şi a primit cadou de la George Zafiu, gazda concertelor din garaj singura mascota rămasă „în viaţă” în patrimoniul Televiziunii Române. “Nu pot să cred! George, trebuie să ai pile bune. Chiar eu am încercat să o iau din Televiziunea Română şi nu am reuşit.” a declarat surprins Horia Brenciu în direct la Europa FM.

După show-ul oferit de Horia Brenciu şi HB Orchestra, Garajul Europa FM se pregăteşte de un nou concert. Pe 28 septembrie, veteranii de la IRIS vor oferi milioanelor de români un regal de muzică rock, un concert Live ca la începuturi, pentru toate generaţiile de iubitori de muzică.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *