free download 78 travel guides written by experts

Horia Brenciu a lansat piesa “Diamantele se sparg” in garajul Europa FM

Horia Brenciu l-a cunoscut pe Grasu XXL pe Facebook, iar pe Guess Who într-o benzinărie, apoi au ajuns să colaboreze pentru piesa “Diamantele se sparg”

Miercuri seară, Garajul Europa FM a fost gazda unui show incendiar marca Horia Brenciu. Artistul a cântat fără oprire timp de o oră şi jumătate alături de binecunoscuta lui orchestră, dar şi de artişti ca: Monica Anghel, Alexandra Ungureanu, Guess Who sau Grasu XXL.

Prima invitată a lui Horia pe scena celui mai muzical garaj a fost Monica Anghel alături de care a cântat piesa “Sway”. “I’ve Got You Under My Skin” a fost piesa pe care artistul a ales să o cânte alături de un alt nume mare al muzicii româneşti, Alexandra Ungureanu.

Surprizele pregătite de showman-ul Horia Brenciu nu au încetat să apară, iar finalul concertului a fost unul pe măsură. Guess Who şi Grasu XXL au urcat pe scenă pentru a cânta alături de Horia, în premieră, piesa “Diamantele se sparg”.

“Această colaborare este o premieră pentru muzica românească. Povestea noastră e simplă. Dragoş (Grasu XXL) a ascultat albumul meu “37” şi a scris într-un articol că i-a plăcut foarte mult piesa “Paris”. După ce am citit articolul i-am cerut prietenia pe Facebook şi aşa ne-am împrietenit. Cu Laurenţiu (Guess Who) m-am întâlnit într-o benzinărie şi mi-a zis: „ Vrei să facem o piesă?”, i-am răspuns “Da!”. Aşa am ajuns să ne cunoaştem şi să colaborăm pentru această piesă.”, a declarat în exclusivitate pentru Europa FM Horia Brenciu.

Seria concertelor live din Garajul Europa FM continuă cu formaţia IRIS. Pe 28 septembrie fanii trupei îi pot vedea şi auzi pe veteranii muzicii rock într-un concert neconvenţional în Garajul Europa FM.

Bucuresti, 16.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *