Kinodiseea

Honda Trading Romania reinventeaza conceptul de “Oferta de iarna”

În iarna aceasta, cei care aleg un automobil Honda din oferta promoţională, pe lângă calitatea tradiţională, beneficiază şi de combustibil suficient pentru a traversa o mare parte din 2010.

Campania de iarnă lansată de Honda Trading Romania se desfăşoară în perioada 20 Noiembrie 2009 – 31 Ianuarie 2010 şi încearcă să surprindă consumatorii Honda cu o  ofertă extraordinară: la fiecare Accord achiziţionat, Honda oferă vouchere de 4000 RON, (echivalentul a 1000 litri de combustibil, la un preţ mediu de 4 RON/litru). De asemenea, orice alt model aflat în promoţie în această perioadă vine însoţit, la achiziţionare, de vouchere valorice de 2000 RON (echivalentul a 500 de litri de combustibil, la un preţ mediu de 4 RON/litru)*.

Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Manager Honda Trading Romania declară:
“Ideea ne-a venit în momentul în care care unul dintre clienţii noştri a exclamat, complet impresionat de noul Honda Accord: «Dacă aş avea o tonă de combustibil, de mâine nu aş mai coborî din ea!». Ei bine, pentru că suntem Honda, iar sloganul nostru este „The Power of Dreams”, am decis sa o facem.”

Voucherele oferite de Honda sunt valabile în toată reţeaua Rompetrol şi nu au limită de timp pentru consumare. Campania va fi prezentă în print şi online şi va fi susţinută de o componentă de POS marketing la dealerii din principalele oraşe din ţară.

Honda Trading Romania este permanent alături de clienţii săi prin oferte adaptate la condiţiile pieţei. Dacă prin campania derulată în vară clienţii au beneficat de bonusuri precum taxa de poluare gratuită, acum nu trebuie să îşi mai facă griji în ceea ce priveşte consumul de carburant, astfel că se pot bucura mai mult de timpul petrecut la volanul noului automobil Honda.

Fondată în 1948, compania Honda este în prezent liderul mondial în producerea echipamentelor motorizate, oferind o gamă vastă de produse şi tehnologii. Honda se străduieşte să fie în continuare o companie pe care societatea şi-o doreşte, respectând angajamentele faţă de parteneri şi împărtăşeşte bucuria cu oamenii din toată lumea.

Anticipând nevoile societăţii şi ajutând oamenii să îşi împlinească visele, Honda se străduieşte să fie în continuare o companie pe care societatea şi-o doreşte, respectând angajamentele faţă de parteneri şi împărtăşind bucuria cu oamenii din toată lumea.

* Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Bucuresti, 20.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *