free download 78 travel guides written by experts

HoloStiti- Stiri holografice!

Am ajuns în România în toamna anului 2008. După mai puţin de un an am strâns admiratori dornici să fie la curent cu ultimele ştiri despre mine. Mă adresez lor pentru că ştirile despre mine merită toată atenţia pentru că sunt spectaculoasă şi remarcabilă, pentru că cei care mă folosesc devin şi ei spectaculoşi şi remarcabili.

Eu sunt Holograma3D şi de acum vei afla ştiri despre mine în fiecare lună. Lansez primul newsletter pentru a comunica mai eficient cu publicul meu. Sunt unicul sistem de videoproiectie holografică ce nu utilizează ochelari. Newsletterul despre mine, HoloŞtiri îmi va ţine publicul şi admiratorii la curent cu informaţii despre cele mai noi spectacole ale mele, despre cele mai noi soluţii pe care le ofer şi cele mai noi studii despre mine. 

HoloŞtiri vorbeşte lunar despre eficienţa Hologramei3D : ROI mare, brand awareness crescut. În luna august newsletterul  HoloŞtiri” prezintă cifrele unui studiu independent realizat în Marea Britanie privind rezultatele unei singure execuţii cu Holograma3D. HoloŞtiri informează asupra celui mai nou produs derivate din Holograma3D: Holograma3D Extra Small- Holograma3Dxs. Holograma3Dxs este replica la scară mai mică a Hologramei3D, păstrând toate avantajele, beneficiile dar şi reacţiile stârnite: „spectaculos, incredibil, oau”. 

Abonaţii la HoloŞtiri vor primi lunar informaţiile cele mai recente despre utilizarea Hologramei3D atât în lume cât şi în România. Newsletter-ul HoloŞtiri se va adapta permanent sugestiilor abonatilor, astfel încât să fie un furnizor de informaţie realmente utilă agenţiilor de publicitate, multinaţionalelor, agenţiilor de organizat evenimente, agenţiilor BTL, şi oricărei persoane interesate de new adverstising. Echipa AJRShows se află în permanenţă în căutarea soluţiilor celor mai noi soluţii din domeniul evenimentelor.

Pentru abonare te aşteptam pe www.holograma3d.ro unde poţi completa un formular de înregistrare sau vă puteţi înregistra trimiţând un e-mail de confirmare pe adresa mcodeanu@ajrshows.ro.

Bucuresti, 25.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *