free download 78 travel guides written by experts

Holograma 3D face furori: Turneul Symphony Sarah Brightman

Cea mai mare instalatie de videoproiectie holografica 3D folosita vreodata a transformat turneul sopranei Sarah Brightman intr-un spectacol de magie si sunet. Soprana Sarah Brightman  a continuat traditia in care a suprins mereu prin regia scenica a concertelor sale cu ajutorul sistemului de video proiectie holografica 3D.

„Symphony World Tour” a integrat sistemul de video proiectie holografica  3D creand pentru scenografia spectacolelor sopranei proiectii virtuale tridimensionale ce n-au mai fost vazute niciodata pana acum intr-un turneu mondial.

Tehnologia scenica inovativa creaza o experienta suprarealista: sali de bal enorme se transforma in gradini de basm pentru a se metamorfoza apoi in acvarii gigantice chiar in fata audientiei, realizand un cadru scenic perfect pentru vocea sopranei. 

 Instalatia folosita in acest turneu este cea mai mare instalatie folosita vreodata :200 metri patrati de folie pentru fiecare concert. Turneul, cu 31 de date a purtat cu el muzica sopranei Sarah Brightman si magia sistemului de proiectie holografica 3D in Canada, Statele Unite si Mexic.

Aceasta premiera demonstreaza capacitatea sistemului AJRShows de videoproiectie holografica 3D de a se plia pe cerintele clientilor, adaptandu-se pentru orice tip de eveniment. Evenimente de acest gen sunt posibile si in Romania. AJR Shows este unic distribuitor al sistemului Musion® Eyeliner™  care a facut posibil acest eveniment.

Bucuresti, 19.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *