free download 78 travel guides written by experts

HOLDMANN a intrat in familia marilor furnizori de igiena profesionala

la nivel internaţional

Începând cu 1 ianuarie 2008 HOLDMANN a devenit Membru Asociat al IGEFA, renumita organizaţie internaţională a furnizorilor de produse de curăţenie şi igienă profesională.

Fondată în Germania în 1975, IGEFA este o organizaţie internaţională care are la bază asocierea producătorilor şi distribuitorilor de produse profesionale de curăţenie şi igienă. Dezvoltarea continuă a acestei pieţe a determinat asociaţia să se extindă şi la nivel internaţional în 1993, urmând ca în 2004 să ia naştere o altă organizaţie europeană, sub numele INPACS (International Partners for Cleaning and Hygiene Supplies), care să coordoneze IGEFA plus alte 6 grupuri la nivel european. În 2006, IGEFA a înregistrat o cifră de afaceri de 650 de milioane de euro prin vânzarea de produse de igienă profesională la nivel european.

Astfel, prin asocierea ca membru în IGEFA, HOLDMANN a devenit totodată membru INPACS şi NETWORK SERVICES COMPANY, lider pe piaţa Nord Americană în furnizarea de produse de curăţenie şi igienă profesională, ambalaje pentru produse alimentare, s.a.

Compania romanească va beneficia prin acest parteneriat de oportunitatea deschiderii de afaceri/colaborări cu cei mai importanţi furnizori internaţionali. HOLDMANN va obţine sprijinul şi recomandarea IGEFA în negocierea contractelor cu reţele multinaţionale şi în obţinerea celor mai avantajoase condiţii din partea furnizorilor săi.

Cooperarea cu IGEFA poate fi folosită şi ca o sursă unică furnizoare de produse, de unde HOLDMANN poate achiziţiona produse de igienă la cel mai mic preţ, atât din Germania cât şi din alte ţări. Nu în ultimul rând, prin obţinerea statutului de membru asociat al IGEFA, HOLDMANN va beneficia de experienţa şi resursele de informare şi promovare la nivel european ale acestei renumite organizaţii.

„Consider că acest pas este unul foarte important în evoluţia viitoare a companiei. Este un pas pe care îl pregătim de ceva vreme. Această decizie ne include în clubul profesioniştilor în igienă profesională din întreaga lume. Totodată, este o garanţie a faptului că pe piaţa din România, HOLDMANN este compania care se bucură de cele mai bune rezultate în domeniul igienei, datorită experienţei şi profesionalismului echipei”, a declarat Răzvan NECHITA, preşedinele grupului HOLDMANN.

În ceea ce priveşte furnizorii care fac parte din IGEFA, aceştia sunt producători de renume la nivel mondial, printre care se află: 3M, Ecolab, Johnson Diversey, Kärcher, Kimberly Clark Professional, Procter & Gamble, Rubbermaid, SCA Hygiene Products, TANA, TEMCA, Vikan, Vileda, WEPA. O parte dintre aceştia au ales HOLDMANN cu mulţi ani înainte ca distribuitorul să devină membru IGEFA.

HOLDMANN beneficiază de o experienţă de 14 ani pe piaţa igienei profesionale din România, fiind practic printre primele companii care au educat piaţa şi au stabilit împreună cu aceasta standardele de igienă. Alegerea IGEFA pentru România a fost HOLDMANN, întrucât compania a demonstrat că este un business sănătos, în continuă dezvoltare, care deţine o impresionantă reţea de 14 filiale şi care, din 2007, a început şi exporturile către Republica Moldova. Totodată, compania şi-a creat o puternică reţea de distribuitori în toată ţara.

HOLDMANN are în prezent în portofoliul său peste 4000 clienţi din domenii precum industria alimentară, HoReCa, spaţii comerciale şi birouri, medical, construcţii, auto şi alte industrii. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 6 milioane de euro în 2007 şi previzionează o cifră de afaceri de 12 milioane de euro în 2008, prin vânzarea produselor de igienă profesională.

Bucuresti, 19.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *