free download 78 travel guides written by experts

Holcim (Romania) si Corporate Dynamics International lanseaza

a IV-a editie a programului „Construieste-ti viitorul”

Initiat in 2005 de catre Holcim (Romania) si Corporate Dynamics International, proiectul „Construieste-ti viitorul” se desfasoara anul acesta in perioadele 21-25 aprilie si 09-14 iunie. Sesiunile de instruire si dezvoltare personala sunt organizate pentru 120 de elevi de clasa a XI-a din Alesd, Turda si Campulung.
Obiectivul sesiunilor din cadrul programului „Construieste-ti viitorul” este responsabilizarea, motivarea si oferirea unei viziuni asupra viitorului, precum si prezentarea celei mai potrivite abordari pentru reusita in viata a tinerilor aflati in anii terminali de liceu. Sesiunile de instruire se desfasoara intr-un mod interactiv si practic, cu multe exercitii si jocuri de rol.

„Fiind la cea de-a IV-a editie, programul „Construieste-ti viitorul” a devenit deja o traditie. Continutul programului urmareste sa ii ajute pe liceeni sa descopere valori si principii necesare succesului, sa-si consolideze increderea in propriile puteri si sa-si foloseasca la maxim potentialul pentru a-si croi drumul in viata asa cum si-l doresc. Prin proiectele si activitatile noastre de responsabilitate sociala dorim sa sustinem comunitatile in care suntem prezenti, iar tinerii au fost dintotdeauna in centrul atentiei noastre deoarece contam pe ei sa preia stafeta intr-o zi.” a declarat Nicoleta Salajan, Director Resurse Umane, Holcim (Romania).

„Construieste-ti viitorul” este un program de dezvoltare personala care ofera elevilor, pe parcursul a cinci module interactive, cunostinte despre comunicarea eficienta si relationarea cu cei din jur, autocunoastere, planificarea carierei, invatare eficienta, codul de conduita in societate, elaborarea unui CV. Sesiunile sunt conduse de experti ai Corporate Dynamics International iar la finalul programului fiecare participant prezinta planul sau de viitor, conceput pe baza cunostintelor dobandite.

“Ne adresam unei generatii care are un potential extraordinar, dar este afectata major de schimbarile prin care continua sa treaca societatea. Urmand programul “Construieste-ti viitorul”, liceenii implicati isi vor spori increderea in fortele proprii si puterea de discernamant cu privire la viitor. Prin continutul programului si modalitatea de abordare, oferim participantilor atat o viziune realista asupra viitorului, cat si instrumente de lucru specifice pentru a-si construi succesul,’’ a declarat Decebal Leonard Marin, Managing Partner, Corporate Dynamics International.

Proiectul este promovat in licee prin afise si prezentari facute de reprezentantii Holcim (Romania). Deoarece numarul tinerilor dornici sa participe la acest program a depasit numarul de locuri, selectia a fost realizata, ca si in celelalte editii, pe baza eseurilor prin care liceenii au descris viziunea proprie asupra viitorului lor, cum isi planifica atingerea obiectivelor si, foarte important, care le este motivatia pentru a participa la acest program.

Proiectul „Construieste-ti viitorul” se inscrie in strategia de responsabilitate sociala dezvoltata de Holcim (Romania) pentru comunitatile in care compania este activa. Responsabilitatea sociala a reprezentat dintotdeauna un element prioritar in cadrul strategiei companiei pentru o dezvoltare durabila, Holcim (Romania) fiind implicata in diverse activitati si proiecte precum “Noua ne pasa”, Scoala Postliceala de Tehnicieni in Industria Cimentului din Alesd, Ziua Portilor Deschise in fabricile de ciment, Holcim Awards for Sustainable Constructions.

Bucuresti, 11.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *