bucharest tech week 2021

Holcim (Romania) si Corporate Dynamics International ajuta liceeni

să îşi construiască viitorul

Holcim (România) şi Corporate Dynamics International organizează în perioada 11 – 15 iunie o a doua serie de seminarii de dezvoltare personală pentru elevii de clasa a XI-a din Aleşd, Turda şi Câmpulung. Programul educaţional „Construieşte-ţi viitorul” este iniţiat şi finanţat de Holcim (România) în parteneriat cu Corporate Dynamics International, iar prima serie de cursuri de anul acesta a avut loc in perioada 2 – 6 aprilie 2007. Anul acesta 120 de elevi beneficiază de acest program de dezvoltare personală.

Obiectivul seminariilor din cadrul programului „Construieşte-ţi viitorul” este responsabilizarea, motivarea şi oferirea unei viziuni asupra viitorului, precum şi prezentarea unor modele pentru croirea drumului în viaţă, pentru tinerii aflaţi în anii terminali de liceu. Şi în acest an, programul de instruire se desfăşoară într-un mod interactiv şi practic, cu multe exerciţii şi jocuri de rol.

„Am iniţiat acest program în urmă cu trei ani din dorinţa de a le oferi tinerilor din comunităţile locale în care activăm cât mai multe informaţii care să le fie folositoare pentru dezvoltarea lor ulterioară. Seminariile pe care le organizăm îi ajută pe liceeni să îşi descopere potenţialul şi să utilizeze instrumentele necesare pentru a reuşi în viaţă.” a declarat Markus Wirth, Director General al Holcim (România).

„Construieşte-ţi viitorul” este un program de dezvoltare personală care oferă elevilor, de-a lungul a cinci module interactive, cunostinţe despre comunicarea eficientă şi relaţionarea cu cei din jur, autocunoaştere, planificarea carierei, învăţare eficientă, codul de conduită în societate, elaborarea unui CV. La finalul programului, fiecare participant prezintă planul său de viitor, conceput pe baza cunoştinţelor dobândite.

„Succesul de care s-a bucurat „Construieşte-ţi viitorul” în rândul elevilor de liceu ne-a determinat să continuăm programul şi în acest an. Aceste seminarii îi ajută pe tineri să-şi aleagă mai uşor drumul în viaţă, să descopere valori şi principii necesare succesului şi să-şi folosească la maxim potenţialul pentru a-şi construi viitorul.” a declarat Nicoleta Sălăjan, Director Resurse Umane al Holcim (România).

„Crezul, dar şi misiunea consultanţilor Corporate Dynamics, este, ca prin programele desfăşurate, să schimbăm în bine vieţile oamenilor. Simţim că şi prin ediţia a III-a a programului ‘’Construieşte-ti viitorul 2007’’, alături de Holcim – partenerul nostru tradiţional, reuşim să contribuim atât la dezvoltarea personală şi profesională a elevilor implicaţi, cât şi la promovarea responsabilităţii sociale în comunităţile din România.’’ a declarat Decebal Leonard Marin, Managing Partner al Corporate Dynamics International.

Programul „Construieste-ţi viitorul” se înscrie în strategia de responsabilitate socială dezvoltată de Holcim (România) pentru comunităţile locale în care compania activează. Responsabilitatea socială a reprezentat întotdeauna un element prioritar în cadrul activităţilor companiei pentru o dezvoltare durabilă.

Bucuresti, 15.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *