free download 78 travel guides written by experts

Holcim Romania – partener oficial in campania “Sustainable Energy Europe” a Comisiei Europene

Holcim Romania a fost recent acceptata ca partener oficial in campania „Sustainable Energy Europe” initiata de Comisia Europeana. Recunoasterea oferita de forul european vine in urma aprecierii activitatii depuse de Holcim Romania pentru a crea produse eficiente din punct de vedere ecologic si pentru a scadea emisiile de CO2.

Holcim Romania s-a inscris in campania “Sustainable Energy Europe” cu proiectul „Betoane cu cimenturi compozite – o solutie durabila si eficienta energetic de combatere a schimbarilor climatice in industria constructiilor”, in care sunt reflectate eforturile companiei pentru combaterea schimbarilor climatice. Producerea de cimenturi compozite si extinderea aplicatiilor lor in betoane, reprezinta o parte dintre metodele aplicate de Holcim Romania in vederea reducerii amprentei de carbon a constructiilor si de crestere a eficientei energetice a cladirilor.

Proiectul a adus companiei statutul de partener oficial al campaniei Comisiei Europene. Parteneri locali in cadrul proiectului sunt Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) si Universitatea Tehnica Constructii Bucuresti (UTCB).

Initiativa “Sustainable Energy Europe” face parte din programul “Europa – Energie Inteligenta” dezvoltat de catre Comisia Europeana. Obiectivele acestui proiect vizeaza promovarea producerii si utilizarii durabile a energiei in Europa si cresterea constientizarii publicului larg in aceasta privinta. Initiativa promoveaza si premiaza diverse proiecte locale, regionale sau internationale care contribuie la atingerea obiectivelor programului.

Crearea de produse eficiente din punct de vedere ecologic si scaderea amprentei lor de CO2 reprezinta o preocuparea continua pentru Holcim Romania. Demersul este o consecinta fireasca a asumarii responsabilitatii de a imbunatati eficienta productiei, a produselor si de a diminua consumul de resurse.

Mai multe detalii despre proiectul Holcim Romania puteti gasi pe site-ul campaniei Sustainable Energy Europe.

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *