free download 78 travel guides written by experts

HISTORY® va lansa serialul de mare succes “Vehicule de vis”

HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România1, va difuza joi, 1 mai, la 22:00, primul episod din seria “Vehicule de vis”. Serialul îi prezintă pe Elo, colecţionar de maşini şi proprietarul “London Motor Musem”, şi pe Will Trickett, geniul mecanicii, ce transformă maşini Ferrari, Mustang şi dubiţe VW în vehicule unice.

Fiecare episod se va concentra pe restaurarea şi transformarea uimitoare a unei maşini clasice, precum şi pe istorisirea poveştii acesteia.

De la videoclipuri muzicale sau şedinţe foto de modă până la cererile extravagante ale unui prinţ saudit, nu există niciun moment plictisitor în atelierul lui Elo.

Fiecare episod îl prezintă pe Will care încearcă să găsească un chilipir şi să salveze o maşină-simbol dată uitării. Imaginaţia creativă a lui Elo concepe imediat un design unic şi cei doi prieteni încep transformarea maşinii în ceva cu totul spectaculos. Will, geniul mecanicii, şi Elo, promotorul stilului, transformă fiecare proiect din vis în realitate.

În primul episod, Will găseşte o supermaşină, un Ferrari 412 din 1989, la un preţ foarte mic, dar, când vine la Elo cu ea, descoperă o surpriză în interior. Creativitatea lui Elo e la cote maxime şi el îi arată lui Will cum să transforme vechiul bolidul într-o camionetă Ferrari, prima de acest fel. Cât timp băieţii lucrează, Elo merge la filmarea unui videoclip al rapperului şi producătorului muzical Daps, cu un emblematic DeLorean din anii ‘80. Episodul include filmări din culisele realizării videoclipului şi prezintă perspectiva lui Elo despre cât de importante sunt automobilele-simbol în clipurile rap.

Serialul “Vehicule de vis” va fi difuzat în fiecare joi, la 22:00, pe HISTORY.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în urmă cu un an, în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre HISTORY şi HISTORY HD, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Februarie 2014, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 28.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *