free download 78 travel guides written by experts

HISTORY transmite în premieră documentarul de investigaţie “Operaţiuni clandestine”

HISTORY® difuzează în exclusivitate pe 2 februarie, de la ora 22:00, documentarul de investigaţie “Operaţiuni clandestine” care prezintă cercetările realizate de fostul agent CIA Barry Eisler, multi-premiatul jurnalist Steve Volk şi cineastul Chris Garetano despre miturile, conspiraţiile şi acuzaţiile legate de o bază militară abandonată, supranumită Camp Hero din Montauk, Long Island.

Guvernul american susţine că în acel loc a funcţionat o bază militară care a contribuit la apărarea cetăţenilor, însă de decenii circulă numeroase zvonuri cum că între zidurile sale ar fi ascunse urmele unei conspiraţii guvernamentale de amploare.

Operatiuni clandestine

Totodată, este cunoscut faptul că după Al Doilea Război Mondial, autorităţile din SUA au făcut experimente pe proprii cetăţeni, în cadrul unor programe precum “Experimentele Tuskegee” sau “MK Ultra”.

Documentarul va încerca să ofere un răspuns celor care cred că în baza militară Camp Hero au avut loc experimente pentru controlul minţii, teste cu acid, răpiri de copii sau călătorii în timp, acesta putând să fie un alt exemplu de proiect top secret al americanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *