free download 78 travel guides written by experts

HISTORY® prezinta in premiera noul serial „Legenda lui Shelby, omul mlastinii”

HISTORY®, numărul 1 pe nişa canalelor de documentare din România1, va difuza miercuri, 19 februarie, la 22:00, primul episod din “Legenda lui Shelby, omul mlaştinii”. Protagonistul este Shelby Stanga, unul dintre personajele seriei “Oamenii cu topoare”, care are acum propriul reality show.

De-a lungul celor patru sezoane ale serialului “Oamenii cu topoare”, Shelby Stanga a fost mereu în căutarea lemnului, în mlaştinile şi lacurile din sudul Louisianei. Însă aceasta nu este singura lui activitate, iar acum, pentru prima oară, aflăm ce se întâmplă de fapt în viaţa lui Shelby.

După ce uraganul Isaac i-a inundat casa plutitoare, Shelby trebuie să părăsească mlaştina şi să intre în “lumea reală”, confruntându-se cu noi experienţe şi provocări. Va încerca unele dintre cele mai periculoase meserii, de la munca într-o fermă de aligatori la vânătoarea de mistreţi.

“Legenda lui Shelby, omul mlaştinii”, noua serie de 8 episoade, va fi difuzată în fiecare miercuri, la 22:00, pe HISTORY.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA anul trecut, în februarie 2013, şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada 1 februarie – 31 decembrie 2013, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *