free download 78 travel guides written by experts

HISTORY povestește Cum a creat lumea America

Nicio altă societate nu a primit atât de mulți imigranți ca Statele Unite ale Americii, iar fiecare grup a contribuit cu ceva diferit și unic la ceea ce reprezintă astăzi această națiune. Poveștile celor care au creat America au fost reunite într-un nou serial difuzat în premieră și în exclusivitate de HISTORY®, începând de sâmbătă, 26 august, de la ora 21:00.

Serialul „Cum a creat lumea America” explorează modelele de imigrare ale diverselor grupuri etnice care au ajuns pe acest teritoriu, relatând evenimente istorice precum comerțul cu blănuri al olandezilor, invenţia timbrului poştal de către imigranţii irlandezi, Goana după aur din California, înrolarea în număr mare a germanilor în armata Uniunii în timpul Războiului Civil, marea migraţie afroamericană către nord şi vest și construcţia Căii Ferate Transcontinentale, care a redus durata de traversare a Americii de la vest la est de la şase luni la o săptămână.

Cum a creat lumea America

Poveștile strămoșilor care au avut curajul să-și părăsească ținutul natal, să se aventureze peste ocean și să-și construiască o nouă viață pe un teritoriu necunoscut sunt ancorate cu interviuri ale descendenților lor. De asemenea, imaginile geografice prezentate în serial oferă o frescă a istoriei populării Americii. Toate acestea fac ca noua producție HISTORY, „Cum a creat lumea America”, să fie nu doar un documentar despre evenimentele și oamenii care au transformat această națiune în ceea ce reprezintă astăzi, ci și un film al forțelor catalizatoare care pun în mișcare omenirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *