metalshow

History of a lost Love DANCE Festival 2016, la final

Capitala a găzduit în weekend-ul trecut 15-17 aprilie evenimentul History of a lost Love DANCE Festival (//www.historyofalostlove.com), festival internațional de dans, aflat la cea de-a doua ediție, desfășurat la Hotel Caro, București.

Timp de 3 zile și 3 nopți, peste 500 de participanți, români și străini, dansatori profesioniști și amatori au fost prezenți în cadrul festivalului, unde au socializat, au învățat de la artiști internaționali consacrați pași și mișcări pentru a-și îmbogăți cunoștințele în materie de dans și muzică în cadrul workshopurilor sau a petrecerilor.

„History of a lost Love DANCE Festival a însemnat în această a doua ediție un eveniment plin de energie, optimism și dragoste. Am adus laolaltă culturi și genuri muzicale diferite, de unde oamenii au putut să aleagă și să încerce diferite stiluri de dans. Cu toate că ediția a doua 2016 tocmai s-a încheiat, deja am început să lucrăm la ediția a treia din 2017 și unde suntem în discuții avansate cu artiști din țări și culturi diferite”, declară Ioana Lupescu, dansator și organizator History of a lost Love DANCE Festival.

La History of a lost Love DANCE Festival participanții au socializat și legat noi prietenii cu alți îndrăgostiți ai dansului atât din România cât și din străinătate.

Detalii despre artiștii care au sustinut workshopuri și programele din cadrul History of a lost Love DANCE Festival pe site-ul www.historyofalostlove.com.

Organizator: Feel&Dance.
Eveniment desfăşurat sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina.
Sponsori History of a lost Love DANCE Festival: Hotel Caro, Tetra Vision, Alavero, Himalaya Wellness.
Partener History of a lost Love DANCE Festival: Magic FM.
Parteneri media History of a lost Love DANCE Festival: Fashion8.ro, QMagazine, Jurnalul Bucurestiului, NewEditionNews.ro, Iqool.ro, LuxuryOnline.ro.
Bloggeri oficiali History of a lost Love DANCE Festival: Fulvia Meirosu, Presa in Blugi, Ioana Radu, Raluca Cojocaru, Gabriela Deleanu, Dalar.ro, A Modern Fashionista, Roxana Roseti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *