free download 78 travel guides written by experts

HiPet.ro – comunitatea online pentru necuvantatoare

Primul portal de socializare pentru animalele de companie din România administrat de un ciobănesc caucazian

Bine ai venit în cea mai nouă comunitate online pentru animale de companie, al cărei administrator web este un ciobănesc caucazian. Cele mai drăguţe animale îşi dau acum întâlnire pe www.HiPet.ro, spaţiul virtual în care animalele se simt în largul lor.

Conceput ca zonă de socializare pentru animalele de companie şi stăpânii lor, www.HiPet.ro ia forma unui spaţiu virtual în care cei înregistraţi pot comunica prin vocea animalului lor, utilizând o platformă complexă şi totodată prietenoasă.

Indiferent de limbajul folosit, toţi membrii HiPet pot găsi informaţii şi aplicaţii care să raspundă nevoilor lor: „Dr. Vet & prietenii răspund”, „Matrianimale”, „Sufletele de adoptat” sau teste pentru a găsi cea mai potrivită rasă pentru un prieten de nădejde. Aplicaţiile HiPet sunt pe cât de distractive, pe atât de utile pentru proprietarii de animale, indiferent de câtă experienţă au în creşterea prietenilor lor. Pe măsură ce comunitatea de animale se măreşte vor fi adăugate din ce în ce mai multe secţiuni şi informaţii, toate acestea fiind inspirate de înşişi membrii comunităţii HiPet.

„Acest proiect s-a născut – la fel ca toate produsele MARS destinate animalelor de companie – din dragostea noastră pentru animale de companie. Ne-am dorit să-i răsplătim pe stăpânii iubitori, şi cum am fi putut face asta dacă nu prin HiPet.ro, care permite cea mai pură exprimare online a pasiunii pentru animale?” spune Diana Budureanu, coordonatoarea proiectului din partea MARS România.

Prin secţiunea „Resurse pentru stăpâni”, HiPet.ro le oferă iubitorilor de animale informaţii despre îngrijirea, dresajul sau nutriţia animalului de companie, dar şi un zodiac adaptat pentru companionul lor. Cei care îşi doresc un animal de companie dar nu s-au decis încă asupra rasei o pot face acum online, parcurgând testul care îi „cuplează” cu rasa pereche. Stăpânii de animale curioşi să vadă ce mai fac prietenii companionului lor nu trebuie decât să intre la secţiunea „Cine mai e pe aici” şi să acceseze profilul celorlalţi membri ai comunităţii HiPet.

„Pentru noi, acesta este un proiect incredibil de amuzant care ne-a permis şi ne permite în continuare să dăm frâu creativităţii noastre pe deplin. Suntem toţi posesori de animale şi n-am putea să spunem vreodată că nu punem toată dragostea în ceea ce facem” spune Cristina Oncescu, Account Director Proximity, agenţia care a dezvoltat proiectul în colaborare cu Mars România.

Lansată la începutul lunii martie, platforma de socializare www.HiPet.ro a primit înca din prima lună peste 35.000 de vizitatori. Acum, comunitatea HiPet numără deja peste 1.000 de membri activi de diferite specii, rase şi mărimi, gata oricând să facă schimb de impresii, răspunsuri sau chiar descendenţi.

Implementat cu sprijinul Whiskas® şi Pedigree®, HiPet.ro este gândit ca un proiect social-media ce îşi propune să faciliteze interacţiunea dintre posesorii şi iubitorii de animale de companie, fără a comunica informaţii referitoare la branduri sau produse.

Bucuresti, 09.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *