free download 78 travel guides written by experts

Hindi Zahra concertează în această seară la Arenele Romane

Artista marocană Hindi Zahra a ajuns în Bucuresti și va cânta în această seară la Jazz Night Out. Concertul are loc la Arenele Romane, în cort încălzit.

Hindi Zahra a revenit în București după show-ul sold out de anul trecut. Cu o prezență scenică intensă, Zahra e naivă și senzuală, într-o spirală de stări care urcă și coboară într-un vârtej de influențe: folk din Maroc, gypsy, jazz, world music, blues și un ingredient pentru care încă mai căutăm un nume.


Dan Byron și Luiza Zan vor cânta în deschiderea concertului

Avînd la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan si Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate își au locul lor în interpretarea celor doi, făcând din Live Acoustic Duo o experiență ce trebuie traită măcar o dată.

Program și reguli de acces:

ACCES
Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele încep la ora 20:00. Porțile sunt deschise pe toată durata evenimentului.

PROGRAM
Acces Public: 19:00
Dan Byron & Luiza Zan- Live Acoustic Duo: 20:00-20:45
Hindi Zahra:21:00-22:30

BILETE
Biletele la concertul Hindi Zahra costă 130 de lei și pot fi cumpărate din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas), online pe www.eventim.ro, dar și de la intrarea în Arenele Romane în seara concertului.
Link: //bit.ly/2bUHWkL

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane în baza unui bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane nu este permisă părăsirea acesteia decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este este permis însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Pentru copii este recomandată utilizarea căștilor de protecție.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Mai multe detalii pe: www.twinarts.ro şi pagina de Facebook  Twin Arts si Jazz Night Out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *